Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przyrost naturalny

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Przyrost naturalny

Proponuje zwiekszyc przyrost naturalny osadników na chwile obecna jest chyba 1 na 15 min proponuje zmniejszyc do 5 min poniewaz gdy atakuje na wioske bandytow straty sa dosc duze nawet jesli moje wojsko wygra w 1 rundzie potem trzeba czekac caly dzien okolo 10h na 40 osadnikow prosze pomyslec pozdrawiam

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    produkuj chleb...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    o to chodzi żeby czekać:P zawsze możesz tak jak mówi zylaja zamienić chleb na osadników- koszt 1 osadnik 25 chleba albo kupić za diamenty buff na przyrost

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    to ja chce zeby sie wam lepiej gralo a wy nadal swoje jak macie za duzo kasy to kupujcie diamenty powodzenia...

a chleb to ja potrzebuje na rybki i buffy ^^
    Ostatnio edytowane przez Falco ; 05.02.2012 o 01:23

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Falco Zobacz posta
    to ja chce zeby sie wam lepiej gralo a wy nadal swoje jak macie za duzo kasy to kupujcie diamenty powodzenia...
    najlepiej żeby wszytskie dodatki z Kupca były za darmo i zeby nie bylo ograniczen w budowie i zeby admini udostepnili kody do gry np. +gold 10000 . wtedy gra by zarabiala na siebie poprzez..........

Uprawnienia umieszczania postów