Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Błąd - drwal nie może znaleźć drzew

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obecnie mi pożera ~100 drewna iglastego na h, a powinno przybywać ~70...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Milka Zobacz posta
    Jeden z moich drwali nie może znaleźć drzew iglastych mimo iż jest ich pełno na mojej mapce. Chatka ta jest ustawiona na granicy trzeciego i czwartego sektora. Dokładnie znajduję się ona za taką odkówką" z drzew. Postawiłem nawet obok tego drwala chatkę leśnika, jednak nic to nie dało. Nadal nie chce pracować.
    Niestety dotknął mnie ten sam problem. Mam drwala iglastego na 3 lvl który po tym jak mu przerwałem pracę na jakieś 12h po ponownym wznowieniu pracy niestety krzyczy że nie ma drzew mimo że inni stojący tuż obok nie maja tego problemu. Od razu uprzedzę że sprawdziłem to co napisał BubbaHouston i liczniki drzew może nie są imponujące ale wszystko wygląda dobrze.

A tak na marginesie jeśli chciałbym go wyburzyć i postawić w innym miejscu dostanę zwrotu tylko 2 narzędzia nie sądzicie że to trochę mało jak za drwala na 3 lvl???

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów