Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: przyznawanie + i - dla posta

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia

przyznawanie + i - dla posta

przyznawanie + i - dla posta .
    przedewszystkim mialo by to znaczenie w tym dziale. nie kazdy chce pisac zgadzam sie , dobry pomysł, zły pomysł itp , a zamiast tego kliknalby na + albo - i wiedzielibyscie czy dany pomysl uzytkownikom sie podoba czy nie.

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co do pomysłów uważam że powinno się dodawać ankiety w których były by np. Dobry pomysł/ zły pomysł/do dopracowania i wszystko byłoby ładnie i pięknie ;]

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po co ankiety? wchodzimy w dział pomysły i sugestie i mamy np. pod-fora dla porządku i ładu a tematy byłyby tylko przenoszone przez moderatorów:
    1) Wprowadzone
    2) Do wprowadzenia
    3) Do poprawy
    4) Nowe pomysły i sugestie
    5) Kosz

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ankiety po to żeby wchodząc w temat było wiadomo ile osób jest za a ile nie chyba nie będziesz liczył głosów z każdym postem ;D A co do podforów to by zrobił się duży bałagan

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chciałbym poinformować, że w dziale Pomysły i sugestie macie możliwość oceniania wątku. W górnej belce jest opcja Oceń ten wątek, po kliknięciu rozwinie się menu z opcjami do oceny:
    - doskonały,
    - dobry,
    - średni,
    - słaby,
    - zły.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ale nadal by sie przydalo ocenienie wypowiedzi, z tego wzgledy ze np. jest cos co moznabyloby poprawic ale pierwsze sugestie sa beznadziejne, wiec kazdy ocenia watek jako slaby, po czym ktos daje super propozycje i zamiast spamowac (jestem na tak, daje + , wspaniale itp) daje + dla wypowiedzi.

Osadnik Awatar Oharaa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najprostrzym sposobem byłoby dodanie systemu reputacji pomogłem ci daj + wtedy wiadomo kto dzieli się wiedzą o grze i udziela wyczerpujących odpowiedzi.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest tylko możliwość oceniania wątku o czym pisałem już wyżej.
    Nie ma modułu do "lubię to" czy "pomogłem ci daj +"

Temat zamykam.
    Ostatnio edytowane przez MOD_szon30 ; 03.02.2012 o 21:08

Uprawnienia umieszczania postów