Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Błąd wojska

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd wojska

Witam.

wysłałem wojsko podstawowe (5 rekrutów i generał) na atak na latwych bandytow (6 bandytów) a ci zamiast zaatakowac ich to zaatakowali bandytow z pola ktorego nawet nie odkrylem... CO ZA BUG. Wioska tych bandytów była ledwo widoczna, ja nie mogłem na nią kliknąć bo jest teoretycznie jeszcze we mgle, poza granica pola nr 3. Mimo to wojsko ją zaatakowało bo przechodzili niedaleko :E

Wydarzyło się to na polu nr 3, z których odkrywamy.

Początkujący Osadnik Awatar Nila
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma tu błędu gry.
    Każdy obóz bandytów posiada pewien zasięg oddziaływania. Twoje wojsko maszerowało tak iż znalazło się w zasięgu innego obozu. Pomiędzy Twoim obozem a tym docelowym wojsko wpadło w zasadzkę i dopiero po pokonaniu przeciwnika ("uwolnieniu się") wracają do zadania, które im wyznaczyłeś.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niemniej jednak powinna być informacja, ze obozy posiadają swego rodzaju pole siłowe. Ten incydent sztucznie przedłuża grę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    taaa, to samo miałem. tak widocznie miał zadziałać samouczek....

Początkujący Osadnik Awatar Deadtree
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez TheGreyPilgrim Zobacz posta
    Niemniej jednak powinna być informacja, ze obozy posiadają swego rodzaju pole siłowe. Ten incydent sztucznie przedłuża grę.
    Teoretycznie po kliknięciu w taki obiekt masz pokazane "pole siłowe" ale chyba to nie działa na obiektach, które znajdują się na nieodkrytym terenie ot niespodzianka

Uprawnienia umieszczania postów