Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Błąd - Skracanie czasu o połowę - Odkrywca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd - Skracanie czasu o połowę - Odkrywca

Witam!

Zgłaszam pewien problem, który nastąpił dosłownie przed momentem. Wysłałem odkrywcę ok. 3h i 30m temu, po 30m, bądź troszkę więcej, kliknąłem przez przypadek, by skrócić czas poszukiwań o połowę (wessało 30 klejnotów), gdzie wyszło, że będzie poszukiwał skarbu w okolicach dwóch godzin. Zalogowałem się teraz i okazuje się, że czas do końca kalkuluje się z tym normalnym, nieskracanym (powyżej dwóch godzin). Jest to co prawda mała kwota 30 klejnotów, jednak szkoda mi ich trochę, zwłaszcza dlatego, że nie przyniosły upragnionego efektu .

Pozdrawiam!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prawdopodobnie licznik odmierzający czas się po prostu nie odświeżył (w cache nadal były "stare" dane). Jeżeli faktycznie zabrało 30 Klejnotów, to czas na pewno został zmniejszony.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cóź, niestety tak się nie stało, odmierzałem wręcz czas z zegarkiem w ręku (jeśli natomiast chodzi o pamięć podręczną, zadbałem o to, by była zawsze "świeża", byle laik, to ja nie jestem:]), w każdym razie, radzę zwrócić uwagę na podobne problemy w przyszłości

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    żeby nie tworzyć nowego tematu podpinam się tyle że w moim przypadku chodzi o geologa. mianowicie po 18 nastawiłem geologa na szukanie węgla i jak zostało jakieś półtorej godziny wyszedłem z gry. zawsze logując się czyszczę dane przeglądarki już z przyzwyczajenia, wchodzę do gry a jemu została 1 godzina i 28 minut. po prawie 7 godzinach...

Uprawnienia umieszczania postów