Najczęściej zadawanie pytanie
1. Na jakiej przeglądarce gracie?
Nie wiem jakie znaczenie ma dla pytającego odpowiedź ale zwykle prowadzi to do kłótni nad wyższością jednych przeglądarek na innymi więc daruj sobie to pytanie.
2. Słyszeliście o ACTA?
Tak każdy słyszał wszyscy są przeciw poza tymi którzy są za ! Pytanie prowadzi do rzucania cytatami, paragrafami, a i tak każdy wie swoje, więc daruj sobie to pytanie.
3. Która część Setllersów była najlepsza?
Często pada odpowiedz że „III” ale i tak prowadzi do kłótni że jednak II była najlepsza do tego ktoś za każdym razem sobie przypomina że dało się grać na jednym komputerze w dwóch player'ów. Potem kłótnia o cześć VII, znowu o II i ze settlersi byli na Amidze później znowu od nowa o VII i kończymy tym ze była na Amige więc lepiej daruj sobie to pytanie.
4. Jaka była pierwsza gra w która graliście?
To pytanie jest tak ważne że musi paść co 20min. Jedni w Contre inni w Tetrisa albo pasjansa. To naprawdę tak zaprząta niektórym głowe?
5. Jaki był wasz pierwszy komputer?
Kolejne pytanie, chyba dla urzędu statycznego bo nie sądzę żeby zmieniło coś w życiu pytającego. Od spectrum przez image pod najnowsze i7. Wszystkie odpowiedzi ujrzymy w 3 min po wyświetleniu się pytania, więc daruj sobie !
6. Kto jest z CDA?
Jakie to ma znaczenie? Tworzysz krąg wzajemnej adoracji? 1min po zadaniu pytanie zobaczymy 30 odpowiedzi w stylu „Ja” więc daruj sobie!
7. Czy lubicie placki?
To pytanie chyba po prostu pozwala niektórym przeżyć dzień ale większości nie obchodzi czy lubisz placki czy może kisiel z kota, więc daruj sobie!
8. Czy u was tez jest zimno?
Po tym pytaniu mam obawy czy przypadkiem ktoś nie chce mnie odwiedzić bo może ferie się zaczęły i nie ma co robić. Wejdź człowieku na stronę z pogoda, sprawdź i daruj sobie to pytanie.
9. Ilu macie „frendsów”?
To jest jakaś Nasz klasa czy jakaś fotka? Chcesz mieć ich więcej niż ja czy o co chodzi?
Rozumiem że Global jest po to żeby rozmawiać o wszystkim ale te same „jakże ważne pytania” irytują i sądzę że nie tylko mnie
Czasami naprawdę niektóre rozmowy czyta się z przyjemnością ale nagle pojawia się ”Lubie placki” albo jedno z okrutnych pytań i można czat zminimalizować na 30min