Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Słupki graniczne

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to dobrze że się kolor na niebieski zmienia bo nie wiedzielibyście czy to już Wasze terytorium czy nie ja osobiście wole słupki, dzielę sobie mapę na tereny produkcyjne, np. sektor 7 będą to drwale, leśnicy i tartaki desek liściastych, do tego kopalnie węgla, sektor 5 produkcja marble, + coś tam i na każdy sektor coś jest, ład, porządek i we wszystkim idzie się połapać a nie jeden rodzaj np. drwala porozrzucany po całej mapie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Matrix Zobacz posta
    przycisk włącz/ wyłącz najlepszy pomysł !!!! ( związane to jest z ułożeniem budynków - warto widzieć czy stawiany budynek już będzie w innym sektorze czy w tym samym)
    Jakie ma znaczenie sektor przy stawianiu budynku?
    Myślałem że liczy się jedynie odległość od magazynu.
    Czy to znaczy że jeżeli mam, dajmy na to pole, w sektorze 1 zaraz przy granicy i w sektorze 2 zaraz przy granicy stoi magazyn to zbiory z tego pola będą przebywały dłuższą drogę do magazynu w sektorze 1?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów