Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Nie mogę powiększyć liczby członków w Gildii znajomego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Nie mogę powiększyć liczby członków w Gildii znajomego.

Próbuję dodać jedno miejsce dla członków Gildii za pomocą Fałszywego certyfikatu członkostwa poprzez "rzucenie" nim na Siedzibę Gildii na ekranie włości znajomego.

Problem w tym, że po kliknięciu na Siedzibę Gildii z ceryfikatem w ręku, certyfikat na ekranie ekwipunku staje się szary, a liczba członków w Gildii nie rośnie. Jeśli odświeżę stronę/przeloguję się, okazuje się, że certyfikat wraca do poprzedniego stanu.

Co robić? Kupiłem ten certyfikat przez przypadek zamiast dać go w prezencie właścicielowi Gildii i teraz jestem 400 monet w plecy.

Pomocy!

Pozdrawiam,
    Dravic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    twoj znajomy musi usunac kogos z gildi dodac ciebie w jego miejsce i wtedy bedzeisz mugl uzyc certyfikatu
    natepnie twoj znajmy znowu przyjmie wczesniej usunieta osobe tylko tak sie to da teraz zalatwic

Uprawnienia umieszczania postów