Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Problem z logowaniem i zawartością okna gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Panowie to musi byc cos u Was, sprawdzilem gre na:

Przegladarki: FireFox, SkyFire, Opera, OperaMini, Safari, Chrome, nawet pod IE
    Systemy Operacyjne: Windows Vista, Windows XP i Android..

Dziala bez problemu, wszystko sie wystwiela, jedynie pod IE chat lekko rwie..
    "Nec temere, Nec timide"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też już mam z tym problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sulimo Zobacz posta
    Panowie to musi byc cos u Was,
    wątpie, też mam ten problem nie mniej jednak do 9 lvl gra smigała, że aż milo, potem interfejs zaczał się sypać wiec zrobiłem reloga, i od tamtej pory mam to wszystko co było już tu opisane...

edit: o a teraz np już mi się wyświetlił awatar po lewej i mam podaną ilość zgromadzonego drewna, może jutro już wróci do normy
    Ostatnio edytowane przez wilkosz ; 27.01.2012 o 03:53

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pomimo zgłoszenia wczoraj do supportu nadal nie mam możliwości gry. Objawy są takie jak wczoraj: szare budynki w linii dostępu, stany zerowe surowców, brak awatara, brak okienek komunikacji, otwarcie itd.
    Problem nie jest po mojej stronie - zmieniłem lapka w dniu wczorajszym, zmieniłem przegladarki - sytuacja bez zmian, zmieniłem połaczenie na 3G - bez zmian, dzis w pracy ma to samo.
    Na wersji anglojęzycznej mogę grac bez problemów.

A widzę że coraz więcej się pojawia osób które mają ten sam problem.
    Dziś przez chwilę myślałem, że jest dobrze - wyświetliły sie okna domków, awatar ilości surowców miały wartości większe od 0, ale to była tylko chwila - wejście w budynek spowodowało zawieszkę (w otwartym oknie nic się nie pojawiło poza opisem okna).

Szkoda tylko, że nikt z kompetentnych nie raczy nic tu dopisać, nawet najmniejszej info wsparcia.

Bo może lepiej założyć nowe konto a tamto skasować, czas płynie a gra się nie rozwija.
    Ostatnio edytowane przez daras45 ; 27.01.2012 o 16:23

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie tez nadal te same problemy,wczoraj pisałem do supportu chyba nie pozostaje nam nic innego jak czekać co dalej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez daras45 Zobacz posta
    Pomimo zgłoszenia wczoraj do supportu nadal nie mam możliwości gry. Objawy są takie jak wczoraj: szare budynki w linii dostępu, stany zerowe surowców, brak awatara, brak okienek komunikacji, otwarcie itd.
    Problem nie jest po mojej stronie - zmieniłem lapka w dniu wczorajszym, zmieniłem przegladarki - sytuacja bez zmian, zmieniłem połaczenie na 3G - bez zmian, dzis w pracy ma to samo.

A widzę że coraz więcej się pojawia osób które mają ten sam problem.

Szkoda tylko, że nikt z kompetentnych nie raczy nic tu dopisać, nawet najmniejszej info wsparcia.

Bo może lepiej założyć nowe konto a tamto skasować, czas płynie a gra się nie rozwija.
    Ja mam dokładnie to samo, tyle że do tego nawet nie mogę rozwinąć ani zadań, ani żadnego podmenu, a jeśli już się uda, to jest tam pusto. Cache i ciasteczka czyszczone niejednokrotnie, tak więc sądzę iż wina nie leży po mojej stronie. Od wczoraj siedzę na 2 lvl i nie mogę drgnąć dalej, bo mam niby zerowe stany, wioska się przeludniła już . No, zobaczymy co z tym zrobią

Osadnik Awatar Daull18
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ten błąd juz jest zgłoszony Administracji, więc trzeba spokojnie czekać na naprawe ;]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Daull18 Zobacz posta
    Ten błąd juz jest zgłoszony Administracji, więc trzeba spokojnie czekać na naprawe ;]
    spokojnie to ja juz czekam 24h i moja cierpliwosc sie juz konczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam identyczny problem. Wczoraj gra działała bez zarzutu a dzisiaj już lipa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Halo, halo, czy już coś wiadomo tej sprawie?
    U Was się poprawiło??
    Nie wiem, czy jest sens w moim przypadku grać dalej - wszyscy się rozwijają, a ja mam wszystkiego po zero i żaden problem z ww. nie ustąpił...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów