Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: NASZA ziemia

Początkujący Osadnik Awatar Gh0st
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Trochę sytuacja się poprawiła, ale na ogólnym kanale nadal jest burdel ;/

Początkujący Osadnik Awatar Roggio
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja się tak tylko zastanawiam... Czy oprócz serwerów świat jest również inny?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez pabi Zobacz posta
    Przyda się. Dorzuć do tego jeszcze wszystkich spamujących "kupię... sprzedam..." na ogólnym.
    hmm z ty się nie do końca zgodzę wiem ze powinno się zajmować handlem na Global 7 no ale trudno być tu i tu ja sam nie przechodzę miedzy glabalami ponieważ jeżeli prowadzę z kimś dyskusje na Global to a chce coś zaoferować to nie bd przechodził na 30 sekund wiedząc że i tak tam nikogo nie ma no ale SPAM bym banował na 30 minut rozumiem napisać raz ale 5 razy z rzędu to lekka przesada;/

#osobiście proponowałbym aby administracja zrobiła możliwość otwierania nowych "zakładek" chatu i tam otwierać np Global 7 a na 2 "zakładce" Global 1

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na global 7 całkiem sporo osób siedzi więc jakieś kanapki czy kosze to bez problemu się tam wymieni

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów