Mi wyskakuje ten błąd na każdej z przeglądarek ( firefox, google chrome i internet explorer) :| co robic ?![]()
Mi wyskakuje ten błąd na każdej z przeglądarek ( firefox, google chrome i internet explorer) :| co robic ?![]()
Mi tak samo, komuś działa gra ?-
U mnie też nie działa... już mniej więcej 2 godziny :/
U mnie przez 2 dni smigalo na firefoxie bez problemu, dzis od godziny ok 12 mam caly czas komunikat ze "polaczenie zostalo zerwane" nawet na sek nie moge wbic do samej gry:/ rozumiem ze to problem nie z mojej strony tylko serwera gry? bo u mnie samego nie zmienilo sie od wczoraj nic w kompie;]
no nic moze jakis adminek w koncu sie wypowie
Mi działało jeszcze rano, dodam że na sto procent to problem serwera, bo koledze na innym serwerze działa wszystko.
Admin 50 min temu napisał na FB, że już problem został naprawiony :
Czysciłem wszystko, testowałem na 3 przeglądarkach i nicThe Settlers Online Polska Przyczyną powyższych problemów mogą być błędne/nieaktualne dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache). Proszę wyczyścić cache przeglądarki i spróbować zalogować się ponownie. Jeśli to nie rozwiąże problemu, należy napisać do naszego supportu.
BB_xaarMoze zapomnieli naprawic nasze s3 ;p
Nie da się grać z mojego konta i próba podglądnięcia go z innego konta kończy się zerwaniem połączenia. Jaka może być przyczyna?
mi tak samo
mi cały czas wywala z gry a używam FF, czy będą planowane jakieś zmiany aby to się nie pojawiało
Coś za często te problemy się pojawiają. Są dni,kiedy zalogowanie się do gry graniczy z cudem.
Tak jest np.dzisiaj.
Neta mam działającego bez zarzutów na innych stronach,czy grach przeglądarkowych.
Zdaje się że popularność gry przerosła jej możliwości na etapie Beta.