Ja mam to samo , co chwila połączenie zrywa.
Ja mam to samo , co chwila połączenie zrywa.
U mnie od rana problem. Ide za radami - zobaczymy.
Od ostatniej przerwy technicznej u mnie to samo się dzieje. Proszę o zbadanie tego problemu.
może zaktualizujcie przeglądarki i wszelkie dodatki do nich, flashe czy co tam potrzebne :P u mnie na lapku, używam chroma i śmiga perfekt, czasem zerwie połączenie, raz na dwa dni, a na stacjonarnym używam firefox'a i chodzi jeszcze lepiej (ale tu rzadziej korzystam)![]()
u mnie tez to samo
u mnie niestety zrywa co 2-3 minuty , u brata na kompie tak samo ( inne łącze ) na Mozilli,Operze, Explorerze wszędzie tak samo:/
No niestety stwierdzam , że problem związany ze zrywaniem połączenia nie jest rozwiązany. Korzystam z Firefox, wszystko mam aktualne i nie mam problemu z innymi grami czy przeglądaniem stron. Natomiast w IE wywala mi takie coś " {"status":"EXCEPTION","data":{"overlay":{"title":" B\u0142\u0105d","text":"Wyst\u0105pi\u0142 og\u00f3lny b\u0142\u0105d. Prosz\u0119 od\u015bwie\u017cy\u0107 stron\u0119 i spr\u00f3bowa\u0107 ponownie."}}}"
Ja mam taki sam problem na operze. Co chwile mam komunikat o zerwaniu połączenia, a to przy logowaniu, a to przy otwieraniu wiadomości, ogólnie przy komunikowaniu się z serwerem. Natomiast na IE działa normalnie.
ten sam problem wczoraj bez żadnych problemów, dzisiaj nie mogę pograć nawet minuty...jak tylko otworzy okno gry wyskakuje komunikat ze przerawano połączenie z serwerem klikam OK i dowidzenia. Czy ktoś zgłosił ten problem supportowi?
Czy należy go zgłaszać oddzielnie...czy wystarczy jeden "zbiorowy" protest?![]()
Wcześniej grałem na Operze i miałem identyczny problem. Przeniosłem się na Internet Explorera i pomogło.![]()