Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: "Połączenie z serwerem zostało zerwane"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie można zalogować się na nowej Ziemi ... macie ten sam problem?ikona "GRAJ" aktywna nie jest

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam problem ze mi cały czas się wylogowuje pisze ze " połączenie z serwerem zostało zerwane " ale jak zainstalowałem najnowszą wersje adobe flash to źle grę wczytuje nic nie mogę w niej zrobić nawet jest tak na internet explorer

Początkujący Osadnik Awatar Mojojojek
    Serwer
    Czarci Gaj
    Więc tak nie jestem specjalista ale może wam pomoge o to co powinniście zrobić i przyczyny tego problemu
    1.Wolna prędkość internetu.
    2.Pełny Serwer.
    3.Aktualizacja wtyczki java oraz flash.

Życie jest pełne nienawiści...
    Trzeba najpierw poznać nienawiść aby potem poznać dobro
    .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Mojojojek Zobacz posta
    Więc tak nie jestem specjalista ale może wam pomoge o to co powinniście zrobić i przyczyny tego problemu
    1.Wolna prędkość internetu.
    2.Pełny Serwer.
    3.Aktualizacja wtyczki java oraz flash.
    1 20 chyba jest w miarę szybkością, i reszta lata jak burza
    2 ale dlaczego wszystkich nie wywala tylko "wybrańców" spotyka co chwila komunikat " połączenie z serwerem zostało zerwane "
    3 najnowsze wersje
    ale dzięki za chęci pomocy ,mam nadzieje że znajdzie się jakaś dobra duszyczka Twojego pokroju która poradzi co z tym fantem zrobić
    Ostatnio edytowane przez Brevis ; 15.03.2012 o 16:24

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No ja mam tak samo u mnie na kompie..., co chwile mnie wywala (czasami po sekundzie od zalogowania, czasami po 5minutach... roznie to bywa, ale wiecej niz 5minut od zalogowania polaczenie raczej nie trwa),
    A najlepsze jest to, ze w pracy na o wiele gorszym necie i sprzecie moge grac normalnie
    Moze ktos ogarniety, albo z suportu udzielic nam informacji o co chodzi, bo z tego co widze, dosc sporo osob ma ten problem i na bank to jest wina gry,
    Pozdrawiam serdecznie!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem opisany wyżej ("co chwile mnie wywala") może być spowodowany błędnymi/nieaktualnymi/uszkodzonymi w pamięci podręcznej przeglądarki. Proszę spróbować wyczyścić cache i zalogować się ponownie. Za ww. problem mogą odpowiadać również różne pluginy/addony.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wyczyściłem pamięć podręczną. Wyłączyłem addony. Zanim załadowała się grafika, wyrzuciło mnie z gry z powodu połączenia. Jakieś inne pomysły? Używam Firefoxa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo co koledzy od wczoraj popołudniu wyrzuca mi że połączenie zostało przerwane.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie również ten błąd występuje, na różnych przeglądarkach od Opery przez FF, Chrome, a nawet na IE, chociaż na nim najrzadziej. Problem leży ewidentnie po stronie gry/serwera(?) bo czyszczenie cache'a nic nie daje. Żadnych pluginów/addonów nie używam.

Być może, jak ktoś wyżej wspomniał może być to winą przeciążeń, ponieważ nocą ten problem jeszcze ani razu nie wystąpił, natomiast po południu i wieczorami nagminnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    JA mam to rano np teraz a jest 7:50

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów