nie można zalogować się na nowej Ziemi ... macie ten sam problem?ikona "GRAJ" aktywna nie jest
nie można zalogować się na nowej Ziemi ... macie ten sam problem?ikona "GRAJ" aktywna nie jest
Ja mam problem ze mi cały czas się wylogowuje pisze ze " połączenie z serwerem zostało zerwane " ale jak zainstalowałem najnowszą wersje adobe flash to źle grę wczytuje nic nie mogę w niej zrobić nawet jest tak na internet explorer
Więc tak nie jestem specjalista ale może wam pomoge o to co powinniście zrobić i przyczyny tego problemu
1.Wolna prędkość internetu.
2.Pełny Serwer.
3.Aktualizacja wtyczki java oraz flash.
Życie jest pełne nienawiści...
Trzeba najpierw poznać nienawiść aby potem poznać dobro.
1 20 chyba jest w miarę szybkością, i reszta lata jak burza
2 ale dlaczego wszystkich nie wywala tylko "wybrańców" spotyka co chwila komunikat " połączenie z serwerem zostało zerwane "
3 najnowsze wersje
ale dzięki za chęci pomocy ,mam nadzieje że znajdzie się jakaś dobra duszyczka Twojego pokroju która poradzi co z tym fantem zrobić
Ostatnio edytowane przez Brevis ; 15.03.2012 o 16:24
No ja mam tak samo u mnie na kompie..., co chwile mnie wywala (czasami po sekundzie od zalogowania, czasami po 5minutach... roznie to bywa, ale wiecej niz 5minut od zalogowania polaczenie raczej nie trwa),
A najlepsze jest to, ze w pracy na o wiele gorszym necie i sprzecie moge grac normalnie
Moze ktos ogarniety, albo z suportu udzielic nam informacji o co chodzi, bo z tego co widze, dosc sporo osob ma ten problem i na bank to jest wina gry,
Pozdrawiam serdecznie!
Problem opisany wyżej ("co chwile mnie wywala") może być spowodowany błędnymi/nieaktualnymi/uszkodzonymi w pamięci podręcznej przeglądarki. Proszę spróbować wyczyścić cache i zalogować się ponownie. Za ww. problem mogą odpowiadać również różne pluginy/addony.
Wyczyściłem pamięć podręczną. Wyłączyłem addony. Zanim załadowała się grafika, wyrzuciło mnie z gry z powodu połączenia. Jakieś inne pomysły? Używam Firefoxa.
Mam to samo co koledzy od wczoraj popołudniu wyrzuca mi że połączenie zostało przerwane.
U mnie również ten błąd występuje, na różnych przeglądarkach od Opery przez FF, Chrome, a nawet na IE, chociaż na nim najrzadziej. Problem leży ewidentnie po stronie gry/serwera(?) bo czyszczenie cache'a nic nie daje. Żadnych pluginów/addonów nie używam.
Być może, jak ktoś wyżej wspomniał może być to winą przeciążeń, ponieważ nocą ten problem jeszcze ani razu nie wystąpił, natomiast po południu i wieczorami nagminnie.
JA mam to rano np teraz a jest 7:50