Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: "Połączenie z serwerem zostało zerwane"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja mam to samo , co chwila połączenie zrywa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie od rana problem. Ide za radami - zobaczymy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Od ostatniej przerwy technicznej u mnie to samo się dzieje. Proszę o zbadanie tego problemu.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    może zaktualizujcie przeglądarki i wszelkie dodatki do nich, flashe czy co tam potrzebne :P u mnie na lapku, używam chroma i śmiga perfekt, czasem zerwie połączenie, raz na dwa dni, a na stacjonarnym używam firefox'a i chodzi jeszcze lepiej (ale tu rzadziej korzystam)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    u mnie tez to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie niestety zrywa co 2-3 minuty , u brata na kompie tak samo ( inne łącze ) na Mozilli,Operze, Explorerze wszędzie tak samo:/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No niestety stwierdzam , że problem związany ze zrywaniem połączenia nie jest rozwiązany. Korzystam z Firefox, wszystko mam aktualne i nie mam problemu z innymi grami czy przeglądaniem stron. Natomiast w IE wywala mi takie coś " {"status":"EXCEPTION","data":{"overlay":{"title":" B\u0142\u0105d","text":"Wyst\u0105pi\u0142 og\u00f3lny b\u0142\u0105d. Prosz\u0119 od\u015bwie\u017cy\u0107 stron\u0119 i spr\u00f3bowa\u0107 ponownie."}}}"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam taki sam problem na operze. Co chwile mam komunikat o zerwaniu połączenia, a to przy logowaniu, a to przy otwieraniu wiadomości, ogólnie przy komunikowaniu się z serwerem. Natomiast na IE działa normalnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ten sam problem wczoraj bez żadnych problemów, dzisiaj nie mogę pograć nawet minuty...jak tylko otworzy okno gry wyskakuje komunikat ze przerawano połączenie z serwerem klikam OK i dowidzenia. Czy ktoś zgłosił ten problem supportowi?
    Czy należy go zgłaszać oddzielnie...czy wystarczy jeden "zbiorowy" protest?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wcześniej grałem na Operze i miałem identyczny problem. Przeniosłem się na Internet Explorera i pomogło.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów