Straciłem okno czatu. Przelogowałem i nadal brak. Inne przeglądarki - ten sam problem. Trwają prace nad tym problemem? Problem pojawiał się wcześniej, więc może trwają prace nad tym i dlatego nie działa(?).
Straciłem okno czatu. Przelogowałem i nadal brak. Inne przeglądarki - ten sam problem. Trwają prace nad tym problemem? Problem pojawiał się wcześniej, więc może trwają prace nad tym i dlatego nie działa(?).
Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną w FF>Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania>Pamięć podręczna może pomoże, u mnie chat działa a jeśli by coś nad nim robili to prawdopodobnie nie działał by serwer (maintenance). Ktoś już wspominał, że musiał 4 razy się przelogować żeby pojawił mu się chat.
Pojawił się. Nie czyściłem podręcznej, bo tam nic nie było - świeża instalka przeglądarki. Przelogowałem się 5 razy i po 5 minutach 6 raz... BAM i jest.
Cieszę się, że mogłem chociaż trochę pomóc, jak wiadomo jest to wersja beta i błędów nie brakuje.
Miewam podobny problem na Chrome. Wydaje mi się, że pojawia się, kiedy w czasie ładowania się gry nie mam na wierzchu jej zakładki (jak dotąd F5 i przeczekanie aż się załaduje pomagało za każdym razem), chociaż z regóły ładuje się poprawnie nawet mimo tego.
Problem ze znikającym czatem jest nam znany - pracujemy nad rozwiązaniem.