Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Manga&Anime

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    A ja napiszę że mam 27 lat, jedynymi anime jakie oglądałem były (i są z racji tego że mam małą córeczkę, z którą czasem oglądam) Muminki (tak, muminki to anime niestety taka prawda :P ), Dragon Ball (do dzisiaj mam wszystkie serie na komie :P) oraz wszystkie z historycznej Polonii 1!!!

Początkujący Osadnik Awatar Cokane
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja mam 25 lat, ogladam anime i wcale sie tego nie wstydze. Znam tez PELNO ludzi w moim i podobnym wieku ogladajacych anime badz czytajacych mange. Wiec nie mam pojecia skad sie wzielo wczesniejsze stwierdzenie wzgledem wieku. Mangi przeczytalem chyba tylko dwie, Claymore i Berserk, a to dlatego, ze nie ma szans na kontynuacje anime. Sporo tych animaczy widzialem, a tu takie moje top kolejnosc w zasadzie dowolna i od samopoczucia zalezna:

Fullmetal Alchemist Brotherhood, Narut/Shippuuden, Bleach, One Piece, Berserk, Claymore, Death Note, Fairy Tail, D.Gray-Man, Requiem of the Phantom, Elfen Lied... pewnie by sie jeszcze kilka znalazlo, ale aktualnie tyle mi do glowy przychodzi.

Początkujący Osadnik Awatar Mojojojek
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tu macie moją anime liste bo mi się nie chce wymieniać :P
    http://www.anime-planet.com/users/MoJo997

Życie jest pełne nienawiści...
    Trzeba najpierw poznać nienawiść aby potem poznać dobro
    .

Początkujący Osadnik Awatar Sir_Zielony
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja może fanatykiem anime nie jestem ale lubię obejrzeć bardziej "wybitne" pozycje Ostatnio skończyłem oglądać "Ergo Proxy", teraz przymierzam się do "Highschool of the Dead".

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Anime i mangą zainteresowałam się dopiero na studiach bo często mieliśmy przerwy po 1 godz i nie było co robić więc każdy siadał przed komputerem i oglądał 2 odcinki ;p
    Moje ulubione :Amatsuki, Bleach, Broken Blade, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist, Juuni Kokki, NANA, Naruto, Natsume Yuujinchou, Paradise Kiss, Samurai Champloo, Seirei no Moribito

Początkujący Osadnik Awatar EdwardJasiu
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja siedzę w tematyce mangi i anime od 11 lat ( mam 19 lat ) - można by powiedzieć , że jestem uzależniony - każdą wolną chwile przeznaczam na anime lub mangę , sam rysuje , uczestniczę w konwentach , słucham radia aoi i banzai radio . Mam kolekcje ok 100 figurek ( w większości gashapony za 20 zł , ale i znajdą się i te większę z segi,bandai , nenodroidy czy figmy ) , mam naprawdę sporą stertę mang : z jpfu , waneko , studia jg , egmontu , a nawet unikaty z kasenu czy mandagory , no i nieco mniej anime

a oto lista anime , które polecam :
    - fairy tail
    - one piece
    - elfen lied
    -beelzebub
    - detroid metal city

Początkujący Osadnik Awatar Zden
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Skoro już tak się licytujemy to ja powiem, że mam prawie 30 lat i chociaż nie jestem maniakiem to lubię szczególnie animcowe cyberpunki i koncepcje wampirów. Co za tym idzie ulubione to Akira, Ghost in the shell, Hellsing, Vampire hunter D i Bloodlust. A z innej beczki to nieśmiertelny Dragon Ball

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    moje :
    - Ao no Exorcist ( do gustu jakoś mi nie przypadł )
    - Angel Beats
    - Naruto , Naruto Schippuuden ( manga i anime )
    - Bleach ( Manga i Anime ) - moje ulubione puki co
    - Schaman king
    - Galactic football
    - One piece ( obecnie dopiero zaczynam to oglądać i nawet całkiem całkiem )

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tylko Naruto. Nie wiem, jakoś tak weszło i nie chce uciec

Początkujący Osadnik Awatar Bloodys117
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Naruto i Naruto Shippuuden
    Death Note
    Dragon Ball (klasyka ;p)
    Natsume Yuujinchou

duzo tego nie ma ale staram się być na bieżąco :d