Ja również tego mam sporo więc dam linka
Moja lista Anime
Aktualnie tworzę napisy/timing/karaoke do One Piece, oraz staram się tłumaczyć anime Detective Conan
Ja również tego mam sporo więc dam linka
Moja lista Anime
Aktualnie tworzę napisy/timing/karaoke do One Piece, oraz staram się tłumaczyć anime Detective Conan
Anime już praktycznie nie oglądam, chyba że jakieś krótkie serie. Czytam za to sporo mang.
Mam wszystkie wydane mangi przez wydawnictwo JPF Fantastica, uzupelniam reszte z Waneko..Z anime na biezaco jestem glownie: Bleach, Naruto, Shagun no Shana, Nurarhion no Mago (czekam na 3 serie), kilkanascie mniejszych serii.. wszystko powolutku..
![]()
"Nec temere, Nec timide"
Code Geass niszczy zawiłością fabuły i pokrętnością. Ale wciąga i jest wpleciona świetna intryga.
Psyren to tylko manga, nie ma anime. Opowiada o chłopaku, który znajduje dziwną kartę telefoniczną. Okazuje się, że jest ona przepustką do tajemniczego świata Psyren. W dodatku okazuje się, że niektórzy ludzie znikają i jest to spowodowane tą kartą. Bohater używa jej i przenosi się do tego świata. Tam spotyka innych ludzi, którzy muszą walczyć o przetrwanie. Są kierowani przez tajemniczy głos, z jednego punktu do drugiego. Po drodze czekają ich niebezpieczeństwa. Po przejściu punktu wracają do swojego świata, dopóki głos nie wezwie ich ponownie.
Jest tam zawarta świetna historia. Na początku trochę nudne i dziwne. Ale gdy zaczyna się rozwijać, a bohaterowie odkrywają swoją moc. Rośnie napięcie i ujawnia się niezła wizja świata. Ogólnie świetna manga. I zakończenie też znakomite. Polecam![]()
Nom istnieje duża różnorodność wiec każdy znajdzie coś dla siebie.
http://myanimelist.net/animelist/Tsu3 i wszystko jasne![]()
Obejrzałem Naruto, 200~ odcinków Naruto Shipuuden, Bleach, Full Metal Alchemist i Full Metal Alchemist: Brotherhood a teraz oglądam Mirai Nikki![]()
Ja uwielbiam GTO, Ghost in the Shell, Serial Experiments Lain. I z dzieciństwa Sailorki :-D
Code Geass obie serie, chyba moje ulubione...
Lubię anime o geniuszach, jak CG i Death Note. Możecie jakieś polecać
A oprócz tego standardowo jak większość:
Naruto / Shippuuden
Bleach
Death Note
Hellsing / OVA
DB / DB Z / DB GT
Mobile Suit Gundam
Bakuman
GTO
I wieeelee innych. To ulubione![]()