Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Trzeci budynek w kolejce

Początkujący Osadnik Awatar Redlik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Trzeci budynek w kolejce

Trzeci budynek w kolejce do wybudowanie znika i z paska budowli po prawej i znika plac budowy. Nie pomaga nowy plan zabudowy.

Początkujący Osadnik Awatar Wzol
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Daj screena. U mnie wszystko działa w porządku. Próbowałeś wyczyścić dane przeglądarki, resetować komputer, albo spróbować na innym ? Bo jak dla mnie wina, nie leży po stronie serwera.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie zauważyłem podobnego problemu - u mnie również wszystko działa prawidłowo.

Właśnie dlatego warto regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki (tzw. cache). ^^

Początkujący Osadnik Awatar Salh
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdarzyło mi się parę razy, ale raczej tylko jeżeli skaczę między zakładkami. Spróbuj odświeżyć stronę: budynek albo wróci do kolejki, albo będziesz mógł zlecić budowę jeszcze raz (mi pomaga).

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam - czasem nawet przy stawianiu drugiego budynku się tak dzieje.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj miałem coś podobnego, przy okazji wyskakiwało okienko z treścią "{undefined text}", a fundamenty budynku znikały. Chwilę odczekałem i postawiłem budynek ponownie i już było ok.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Uh, uh...
    1. Znikanie ostatniego budynku to norma, nie raz i nie dwa u mnie się zdarzało (jeśli to coś pomoże to mam FF)
    2. Tak samo jak to że gdy posiadam jedną wolną licencje na budowanie, a buduje się jakiś budynek (za który mi już odliczyło licencje) to często nie mogę nic postawić kolejnego dopóki ten poprzedni nie zostanie zbudowany w 100%... potem już abrakadabra i mogę.
    3. Kolejna opcja jest taka w budowaniu że czasami jak się człowiek rozpędzi to buduje o 1 dom więcej niż można (co szybko wraca do normy jak się zawali kopalnia ale jednak jest). Problem ten nie jest jednorazowy i przypadkowy bo wczoraj widziałem jak na global chacie ktoś się pytał co ma zrobić bo ma -1licencje (osobiście już chyba ze dwa razy miałem -1licencje)

Początkujący Osadnik Awatar dulumur
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @Tantris Jak wiadomo jest to dopiero Beta więc błędy w takiej wersji się trafiają. Jak masz jakiś problem ze stawianiem budynku lub z licencją ( nie cofnie lub na minusie ) to wystarczy chwilę poczekać lub zrobić reloga w grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @dulumar no właśnie beta jest po to by wyłapywać błędy i o nich napisać więc nie wiem do czego było zdanie "Jak wiadomo jest to dopiero Beta więc błędy w takiej wersji się trafiają"
    a co relog to jak juz pisałem -1 licencja zostaje do zawalenia sie kopalni bądź zburzenia samemu budynki, relog nic nie zmienia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czesc wszystki,

Zaobserwowalem ze u mnie taki problem pojawia sie ZAWSZE w momencie kiedy mam kolejne zlozona z trzech budynkow i dla zadnego z nich nie starcza materialow na budowe. Kilkanascie sekund po wstawieniu trzeciego budynku, zostaje on skasowany z listy. Przyznaje ze utrudnia to troche gre ale w koncu jest to beta.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów