Trzeci budynek w kolejce do wybudowanie znika i z paska budowli po prawej i znika plac budowy. Nie pomaga nowy plan zabudowy.
Trzeci budynek w kolejce do wybudowanie znika i z paska budowli po prawej i znika plac budowy. Nie pomaga nowy plan zabudowy.
Daj screena. U mnie wszystko działa w porządku. Próbowałeś wyczyścić dane przeglądarki, resetować komputer, albo spróbować na innym ? Bo jak dla mnie wina, nie leży po stronie serwera.
Nie zauważyłem podobnego problemu - u mnie również wszystko działa prawidłowo.
Właśnie dlatego warto regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki (tzw. cache). ^^
Zdarzyło mi się parę razy, ale raczej tylko jeżeli skaczę między zakładkami. Spróbuj odświeżyć stronę: budynek albo wróci do kolejki, albo będziesz mógł zlecić budowę jeszcze raz (mi pomaga).
Potwierdzam - czasem nawet przy stawianiu drugiego budynku się tak dzieje.
Wczoraj miałem coś podobnego, przy okazji wyskakiwało okienko z treścią "{undefined text}", a fundamenty budynku znikały. Chwilę odczekałem i postawiłem budynek ponownie i już było ok.
Uh, uh...
1. Znikanie ostatniego budynku to norma, nie raz i nie dwa u mnie się zdarzało (jeśli to coś pomoże to mam FF)
2. Tak samo jak to że gdy posiadam jedną wolną licencje na budowanie, a buduje się jakiś budynek (za który mi już odliczyło licencje) to często nie mogę nic postawić kolejnego dopóki ten poprzedni nie zostanie zbudowany w 100%... potem już abrakadabra i mogę.
3. Kolejna opcja jest taka w budowaniu że czasami jak się człowiek rozpędzi to buduje o 1 dom więcej niż można (co szybko wraca do normy jak się zawali kopalnia ale jednak jest). Problem ten nie jest jednorazowy i przypadkowy bo wczoraj widziałem jak na global chacie ktoś się pytał co ma zrobić bo ma -1licencje(osobiście już chyba ze dwa razy miałem -1licencje)
@Tantris Jak wiadomo jest to dopiero Beta więc błędy w takiej wersji się trafiają. Jak masz jakiś problem ze stawianiem budynku lub z licencją ( nie cofnie lub na minusie ) to wystarczy chwilę poczekać lub zrobić reloga w grze.
@dulumar no właśnie beta jest po to by wyłapywać błędy i o nich napisać więc nie wiem do czego było zdanie "Jak wiadomo jest to dopiero Beta więc błędy w takiej wersji się trafiają"
a co relog to jak juz pisałem -1 licencja zostaje do zawalenia sie kopalni bądź zburzenia samemu budynki, relog nic nie zmienia
Czesc wszystki,
Zaobserwowalem ze u mnie taki problem pojawia sie ZAWSZE w momencie kiedy mam kolejne zlozona z trzech budynkow i dla zadnego z nich nie starcza materialow na budowe. Kilkanascie sekund po wstawieniu trzeciego budynku, zostaje on skasowany z listy. Przyznaje ze utrudnia to troche gre ale w koncu jest to beta.