A gdzie są obiecane kryształy za migrację UK??
A gdzie są obiecane kryształy za migrację UK??
@pimpim72,
Myślę że nawet jak 700 to osoby z migracji, to zanim ludzie je przydzielą minie jakiś czas, ja też czekam na nie, ale myślę że trzeba troszkę cierpliwości![]()
"Nec temere, Nec timide"
Kryształy będą przyznawane z każdym dniem, nikt na pewno nie będzie stratny. Obsługa potrzebuje po prostu trochę czasu
Dokładnie, trzeba troszkę poczekać. Klejnoty przyznaję ręcznie (po opracowaniu prośby o migrację), więc może to trochę potrwać...
Korzystając z okazji chciałbym podziękować za zaufanie - nawet w najśmielszych przewidywaniach nie oczekiwałem, że aż tyle osób zdecyduje się na migrację.![]()
A ile osob do tej pory poddalo sie migracji z kont UK i DE?
a kiedy bedzie mozna dolaczyc bo ja nadal nie moge...nie udalo mi sie zalapac na pierwszy 1000 miejsc.
Czy musze czekac do 25 stycznia czy jak?
jak przenierść konto z serwera UK na PL ?????????????
przeczytaj ten post -> http://forum.thesettlersonline.com/t...iej-wersji-gry
Cze all,
Zalogowałem się w piątek przed 17:00 a chwilę po wysłałem mail o migracji. Dane w mailu na 100% są ok i adres też. Ponieważ załapałem się na pierwszy 1000 mogę grać ale mijają dwa dni i diamentów dalej nie ma... Większość osób z którymi rozmawiałem które wysłały maila o tej samej porze dostało diamenty jeszcze w piątek wieczorem. Czy to może tyle trwać - czy pisać do BB_xaar?
Ja też jeszcze diamentów nie mam, a podobnie jak Ty migrowałem. Myślę że trzeba poczekać, Xaar ma do ogarnięcia niemal 1000 maili, może mu to trochę zająć![]()