BUG z ilością PD do następnego poziomu:
PD BUG
BUG z odświeżaniem poziomu przyjaciół:
Odświeżanie lvl znajomych podczas aktywnej gry
BUG z misja budowy kopalni rudy - zła nazwa w zadaniu:
Błędna nazwa budynku
BUG z ilością PD do następnego poziomu:
PD BUG
BUG z odświeżaniem poziomu przyjaciół:
Odświeżanie lvl znajomych podczas aktywnej gry
BUG z misja budowy kopalni rudy - zła nazwa w zadaniu:
Błędna nazwa budynku
Ostatnio edytowane przez DevilNest ; 20.01.2012 o 18:15 Powód: zdjecia
Dziękuję za zgłoszenie błędów w tłumaczeniu - oczywiście przekażę je do poprawy.
Co do problemu z odświeżaniem się poziomów znajomych - obawiam się, że niewiele można z tym zrobić (obecnie najprostszą metodą usunięcia tego "problemu" jest przelogowanie się).
Czas do ukończenia procesu (tutaj chodzi o poszukiwanie złoża), powinien się odświeżać - teraz trzeba wyjść i wejść ponownie - nie wiem czy to bug, może bardziej sugestia.
Geolog
Po tym jak otrzymałem info o nagrodzie za codzienne logowanie (za pierwszy dzień to bodaj 50 kamienia) i zamknięciu tego info, reszta ekranu stała się nieaktywna (mam FF 9.0.1 + najnowszy flash). Jedyna rada jaka na to była, to przelogowanie.
Zaciemnienie
Takie małe niedopracowanie techniczne:
Przy dodawaniu surowca( z gwiazdki) "Drewno z drzewa iglastego" do domu władyki, kiedy magazyn jest pełny wyświetla komunikat "Nie możesz umieścić w magazynie więcej towaru, jakim jest {1, RES}.
Ulepsz magazyn, żeby zwiększyć jego pojemność."
Można go nieco poprawić tak by wyświetlał ten towar zamiast jego numeru.
Z tego co wiem, to nie ten dział, ale: to twoje "Zaciemnienie" na pewno nie jest błędem serwera. Co do geologa, racja może by i wyglądało lepiej, ale niezbędne na pewno nie jest. Zresztą.. wystarczy wejść w menu "gwiazdki" i najechać na geologa. Za każdym razem jak to zrobisz pojawi ci się aktualny czas.
Mnie też się dziś pojawiło takie samo "zaćmienie" jak u użytkownika "Paweł"
mam buga przy budowaniu. moja chata drwala liściastego był wybudowany w 277%. ustawiłem do budowy i wylogowałem się. Naprawiło się jak się po godzinie znów zalogowałem i 10 minut pograłem.
Może jeszcze bug ze znajomymi w gildii, nie wyświetlają się użytkownicy, którzy są on-line.
Do tego można by poprawić czat tj. po każdy "wejściu" na czyjąś wieś (i nie tylko) czat wraca do globala.