Piwonie niestety nie rozwiazali
....czekamy moze po konserwacji dostaniemypomarzyc zawsze mozna prawda Xaar
??
Piwonie niestety nie rozwiazali
....czekamy moze po konserwacji dostaniemypomarzyc zawsze mozna prawda Xaar
??
Po konserwacji obiecano nam przywrócenie zadań gildyjnych i ciągle ich nie ma!!!
Jest to po prostu walenie w ch.....
Jak ktos nie moze sobie poradzic z tak blachym problemem ze jedni maja zadania a drudzy nie to niech sie wogole za gry ubisoft nie zabiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo wypuscil kolejna nowa gre z gier typu przegladarkowych i podejrzewam ze tez sa tam problemy....
przywróccie nam zadania gildyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas do wczoraj zadania były. Dziś już zadanie gildyjne się nie pojawiło. Ciekawe jak będzie jutro?
Szanowny drogi BB, czy możecie nam przywrócić zadania gildyjne, których nie mam od ostatniej konserwy??????Czy jakiś moderator się interesuje jeszcze tym forum nie mówiąc o BB???Z tymi zadaniami jest straszna lipa.Chodzi mi głównie o zaliczanie przygód, bo przez 7 dni brakowało jednej ukończonej przygody do zaliczenia zadania i pytałem kolegów z gildii czy je robią i wszyscy mówili że zrobili ich po kilka w ostatnim tygodniu.Więc support niech też poprawi system zaliczania przygód.Pozdrawiam wszystkich bez zadań gildyjnych
![]()
My tez juz nie mamy zadań gildiijnych
To i ja się podłącze.
W gildii [TLB] zadania były tylko przez pierwszy tydzień po aktualizacji, a potem finito. Do tej pory bez zmian. Zgłoszenia wysyłane do Supportu, bezskuteczne.
Chyba coraz więcej gildii zostaje odcinanych od zadań. Ciekawe czy ktoś jakoś zrekompensuje brak możliwości pozyskiwania gildyjnych monet za zadania.
U nas w gildii również brak odpowiedzi na zgłoszenie od wielu dni.
moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osob aktywnych w gildii ?
"
MODYFIKACJE: DZIENNE ZADANIA GILDII
• Nowa wersja dziennych zadań gildii jest dostępna dla wszystkich gildii, które posiadają co najmniej 10 aktywnych członków.
Dodatkowa informacja: to, czy dany członek gildii jest aktywny czy nie, jest określane na podstawie jego ostatniej aktywności (logowania). Jeśli dany gracz nie wchodził do gry w ciągu ostatnich 48 godzin, skrypt "obsługujący" zadania gildii uzna go za nieaktywnego.
"
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Dołączam się do prośby o przywrócenie zadań gildyjnych w imieniu mojej gildii. Problem u nas istnieje od blisko trzech tygodni, listy kierowane do supportu nie przynoszą efektu.
Gildia [KNZ], serwer Nowa Ziemia