przez chwile wszystko ładnie chodziło - ciekawe zmiany wprowadzone nie które na plus ale i dużo na minus - tak wiec teraz zostaje nam tylko czekać cierpliwie
przez chwile wszystko ładnie chodziło - ciekawe zmiany wprowadzone nie które na plus ale i dużo na minus - tak wiec teraz zostaje nam tylko czekać cierpliwie
Skoro gra jest zatrzymana na czas przerwy technicznej to strat wielkich nie ma i przestańcie dramatyzować oraz wprowadzać niepotrzebny zamęt... To nikomu nie pomaga
przydałoby się oficjalne info, krzykaczy by trochę uciszyło
Dobra, działa!!! wszystko jest na wyspie))
chetnie bym juz pogral a tu dalej lipa.
Ja też się zawsze denerwowałem, jak nie dotrzymywali terminów. ale jak sobie siedzę teraz i czytam, że: "Wprowadzenie nowej (poprawionej) wersji zadań dla gildii" albo, że "Wprowadzenie nowych misji w grze" i ewentualnie "poprawią sytuację z opóźnieniami w grze" to jest trochę lepiej
No, chyba, że zadania gildii poprawią w odwrotną stronę niż maja nadzieję gracze...
tez nie moge wejsc
nie_najlepiej sie polozyc i udawac,ze nic sie nie stalo!komuna sie skonczyla juz dawno a ten dzial na forum jest od tego by informowac o tego typu problemach.Ps po zalogowaniu do gry oddasz mi klejnoty za papugi (lub same papugi),ktore teraz nie sa wykorzystywane tak jak zalozylem?
Ludzie piszcie oficjalne skargi do Ministra Cyfryzacji. To karygodne i podchodzi pod art. 253 Kodeksu Karnego!!!
Z tweetera:
"Dzisiejsza konserwacja się wydłużyła, za co przepraszam. Na ukończenie wszystkich prac potrzebujemy jeszcze około 1 godziny i 30 minut. Będę Was informował na bieżąco o poczynionych postępach.
BB_xaar"