Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 66

Wątek: brak mozliwosci zalogowania

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jak zwykle tylko nic nie mówiąca informacja "pracujemy nad rozwiązaniem problemu"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez LucasPazik Zobacz posta
    3 dzień nie idzie się zalogować!!!!!!!!!! Nigdy tak wcześniej nie było to jest jakaś parodia, żadnego komunikatu na stronie głównej. Wypadało by chociaż nas graczy poinformować na stronie głównej że serwery mogą być nie stabilne, a nikt tu nas nie szanuje już . Tyle lat gram i ciągle bawię się tą grą. Klimat gry i ludzi których tu poznałem robią swoje, nie odbierajcie nam tego bez wcześniejszego uprzedzenia że gra przestanie istnieć. no chyba że dalej będziecie sobie z nas robić Jaja,
    Pozdrawiam LucasPazik
    "Kolonia" pozdrawia...my już od 10 dni bez możliwości grania...także "luzik", uzbrójcie się w cierpliwość

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jakiś dramat - 3 dni wejsci nie moge. Ja tylko mam nadzieję, że przedłużą event o pare dni.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Event na pół :(

Ja również dziś i wczoraj nie zalogowałem się, prawie 20k kwiatów przepadnie, ale może BB przedłuży zakupy u kupca, szkoda mi tego czasu na zdobywanie kwiatków, wierze że jest nas więcej. Pozdrawiam graczy i liczę na współpracę od BB i odpowiedzialnych za grę.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez gibon82 Zobacz posta
    Ja również dziś i wczoraj nie zalogowałem się, prawie 20k kwiatów przepadnie, ale może BB przedłuży zakupy u kupca, szkoda mi tego czasu na zdobywanie kwiatków, wierze że jest nas więcej. Pozdrawiam graczy i liczę na współpracę od BB i odpowiedzialnych za grę.
    Niektórzy czekają już od 2 tygodni nie powiem gdzie ma nas BB

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja to samo, otworzyłam 3 tickety na 3 różne kategorie problemu, ale bez odpowiedzi. Nadal nie ładuje wyspy

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez JejPodlosc Zobacz posta
    Ja to samo, otworzyłam 3 tickety na 3 różne kategorie problemu, ale bez odpowiedzi. Nadal nie ładuje wyspy
    Pisanie do BB nie ma sensu . Ktoś pisał że w weekend dostali 40 tys. zgłoszeń. Zero reakcji.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wnerwia mnie to, że nigdzie nie raczą dać jakiejkolwiek odpowiedzi lub informacji. Ja rozumiem, że coś się mogło stać. Ale wypadało by poinformować i tyle.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Myśle że ze strony BB na coś takiego liczyć nie można

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    We wątku „od wczoraj… „ przeważają gracze z Kolonii a tutaj Złota Góra
    Lista graczy ze Złotej Góry bez możliwości gry:
    merlin_1, Rambowo, JejPodlosc, gibon82, PabloEscobar1992., Cebulak1971, luckykentucky, Anna634, LucasPazik, greta30, Marko77, witek1967, Besamir, WikiKara, ziomal_one, Andbal, AnnaKofan, wiktorynka123, corsare, Qu4si, gregor7pl, Jarzyna_1980, eva1985, DukeNukem-PL, vitrum, balbana123, Iwona_D, Gbrl, kundo2015,
    PS. Proszę graczy ze Złotej Góry o weryfikację abyśmy wiedzieli ilu nas w nowej gildii "wywaleni"

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów