Jak zwykle tylko nic nie mówiąca informacja "pracujemy nad rozwiązaniem problemu"
Jak zwykle tylko nic nie mówiąca informacja "pracujemy nad rozwiązaniem problemu"
Jakiś dramat - 3 dni wejsci nie moge. Ja tylko mam nadzieję, że przedłużą event o pare dni.
Ja również dziś i wczoraj nie zalogowałem się, prawie 20k kwiatów przepadnie, ale może BB przedłuży zakupy u kupca, szkoda mi tego czasu na zdobywanie kwiatków, wierze że jest nas więcej. Pozdrawiam graczy i liczę na współpracę od BB i odpowiedzialnych za grę.
Ja to samo, otworzyłam 3 tickety na 3 różne kategorie problemu, ale bez odpowiedzi. Nadal nie ładuje wyspy![]()
Wnerwia mnie to, że nigdzie nie raczą dać jakiejkolwiek odpowiedzi lub informacji. Ja rozumiem, że coś się mogło stać. Ale wypadało by poinformować i tyle.
Myśle że ze strony BB na coś takiego liczyć nie można
We wątku „od wczoraj… „ przeważają gracze z Kolonii a tutaj Złota Góra
Lista graczy ze Złotej Góry bez możliwości gry:
merlin_1, Rambowo, JejPodlosc, gibon82, PabloEscobar1992., Cebulak1971, luckykentucky, Anna634, LucasPazik, greta30, Marko77, witek1967, Besamir, WikiKara, ziomal_one, Andbal, AnnaKofan, wiktorynka123, corsare, Qu4si, gregor7pl, Jarzyna_1980, eva1985, DukeNukem-PL, vitrum, balbana123, Iwona_D, Gbrl, kundo2015,
PS. Proszę graczy ze Złotej Góry o weryfikację abyśmy wiedzieli ilu nas w nowej gildii "wywaleni"