Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałabym akt własności kantoru handlowego, ponieważ chcę zwolnić patent.
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Chciałbym Akt własności kantoru handlowego, ponieważ chciałbym mieć w końcu potwierdzenie że jest MÓJ!
Studnio moja piekna, mądra i kochana wesołego geologa może byś mi dała? Mam już dwie dziewczyny co się pieknię smieją i trzech geologów co nie rozumieją co znaczy zabawa ,radośc i smiechawa. Więc zarządzam zbiórkę, lecz obowiązkową, wydam na tę cześć ucztę honorową a na stołach bedą ryby ,chleb,wędliny bedzie i napitek na wesołe miny,i w tą noc magiczną sobie potańczymy wnet o całym smutku szybko zapomnimy.Dlatego też studnio tak bardzo bym chciała żebyś tego śmieszka szybko mi wysłała, wesoły geolog jeśli się pojawi to tych trzech smutasków szybko mi rozbawi. Dlatego też studnio rozważ me życzenie, bo radośc to mego życia jest spełnienie.
Chciałbym Pływający dom, ponieważ wykupiłem już wszystkie domy i osiągnąłem limit tego przedmiotu u kupca![]()
Chciałabym tytanowy pokład ponieważ po tylu latach gry chciałabym poznać wreszcie jakie to uczucie wydać klejnoty na zasoby od Kupca![]()
Ostatnio edytowane przez Rosadamascena ; 30.05.2017 o 19:57
Chciałbym Pływający dom, ponieważ podkręcam popa.
Chciałbym Pakiet Medyczny, ponieważ chcę wyleczyć generała gdy zasłabnie.
chciałabym wesołego geologa, ponieważ mam ich za mało.
Chciałbym Pływający dom, ponieważ moi osadnicy śmierdzą a nad wodą szyciej się wykąpią![]()