Zobacz wyniki ankiety: Kryształy w dropie z przygód

Głosujących
156. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

126 80.77%
  • Może być

7 4.49%
  • Nie

23 14.74%
Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: Kryształy w dropie z przygód

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cenię zdanie każdego, ale excelsior nie straci swojego uroku. tak czy siak będziemy wykonywać wyprawy/zadania, a że teraz (nie używając kleju) jest to dość sporadyczne, to zwiększenie dostępności kryształów nie spowoduje nagle niechęci do niego. niewiele więcej losowań to troszkę więcej krótkich premii strefowych itd
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Magubba Zobacz posta
    To ja sie rozpisze troszke Jesli w przygodach zaczna leciec krysztaly to za miesiac czy dwa excelsior straci swoj urok.
    Takie szacowanie ma mniej wiecej tyle uzasadnienia co gadanie rok temu ze "za pol roku i tak ludzie beda mieli 75lvl" (a jak to wyglada w rzeczywistosci kazdy wie).

A jesli BB wprowadzil go po to by za pol roku juz nikt go nie uzywal
    Wrecz przeciwnie, jesli np w tym momencie wymaxowanie epickiego skladu to 34 cykle czyli ok 2 lat (za zrobienie jednej rzeczy) to dla kazdego samodzielnie myslacego to jest odpychajace, a skrocenie tego czasu nawet 4 razy (co byloby dosc radykalnym posunieciem) raczej zacheciloby do gry niz zniechecilo. Poza tym w takiej sytuacji Excelsiora moznaby traktowac jako pewne zrodlo dodatkowych przygod co usprawniloby proces levelowania.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Bez przesady, mi narazie same dosypki lecą, a do 1 przygody brakuje mi jeszcze 4 fragmentów :P
    Jako dodatkowy slot z szansą na trafienie powiedzmy 50 sztuk ale żeby ten % był jak "gniazdo" w cr

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Już niewiele brakuje do tego, abym mogła przekazać pomysł.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tylko 1
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jestem na Tak

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    ode mnie też... Rados mnie zmusił :P

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szczegoly do dogadania, ale rowniez glosuje za

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    kryształ w dropie TAK. Ale tylko dla gracza co robi przygodę. dla kupującego dropa NIE. możne to zachęci graczy do robienia przygód i do wymiany dropów, a nie tylko do kupowania.

fajnie by też było jakby kryształy można było kupić za gwiezdne monety.
    Ostatnio edytowane przez IGOZERI ; 28.09.2016 o 08:10

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Bzdura. Pytanie, czy to ma sens? Kryształy za to, za co są to dla BB jest wabikiem dla nas, abyśmy byli aktywni w grze. Dając je w przygodach znów będzie marazm i nic tylko kupię sprzedam, dropa z CR, albo drugiego. BZDURA.

Jeśli dawać kryształy, to za to, czego teraz się nie robi. Z przygód niszowych. Sawanna, proch za EKSPEDYCJE, bo mało kto się nimi zajmuje. odbudowę po burzy i inne zapomniane rzeczy. Acha. Jeszcze kooperacyjnie nieopłacalne (TU NIE MA CENNIKÓW) w/g głupoli do roboty.

Robiłbym takie akcje, a nie sprawa jednolita. i na stałe, bo to znów byłby marazm. Podliczać powiedzmy co miesiąc co jest najrzadziej robione i robić takie akcje jedno, albo dwudniowe. Krótkie i co najważniejsze, aby to nie było za łatwe. to kryśka miała by być tylko od przedsięwzięć rozpoczętych i skończonych w czasie szybkiej akcji. Więcej. Jeśli byłyby to przygody na więcej niż jedną osobę, to ekstremalnie podszedłbym do sprawy. Kryształy należałyby się tylko tym osobom, co nie kupią jedynie dropa, ale aby kryształy otrzymać na przykład w 3-osobowej przygodzie, to musiałby być w dwóch dropach w tym czasie i zrobić ja samemu. Jakie bonusy? Za taką mękę, to dałbym więcej kryształów niż kolega proponuje. Takie rozwiązanie jak jest powyżej, to znów parcie w marazm, nudę i jednolitość.

Z ekspedycji dałbym na stałe. Może być w jakimś procencie. Powiedzmy, to co kolega przedstawił.

Ważne. Jakie były by to zadania, albo przygody do wykonania w krótkim czasie, to musi być niewiadoma, dla graczy do momentu rozpoczęcia wyścigu szczurów. Nie mogą być cele ujawnione wcześnie. Może być tylko info, że coś się zacznie jutro.
    Ostatnio edytowane przez tojanik ; 28.09.2016 o 08:40

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów