Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 15.08.2016 o 13:30 Powód: literówka ;)
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Czemu się dziwisz Kinia? Umiejętność czytania, a co dopiero czytania ze zrozumieniem nie jest obecnie tak oczywista jak by się to mogło wydawać.
No będzie co z tego takie mam jakieś parcie w tym temacie. Będą tak ciułać po te 50 kleju aż się uciuła.
Poziomy do 58 będą miały parcie na robienie scenariuszy żeby zdobywać klejnoty
Poziomy 59-62 będą miały zgryza - klejnoty czy epickie gospodarstwo
Poziomy 63 i wyżej rzucą się z początku na Zaginione Miasto, po zdobyciu recept na książki staną przed tym samym dylematem co poziomy 59-62.
Jakby nie patrzeć, na pewno urozmaici to grę wbrew krytyce wielu malkontentów.
Jeśli jeszcze poprawią bilanse w kilku miejscach to będzie fajne![]()
Ostatnio edytowane przez RedJul ; 16.08.2016 o 11:48
Nie bardzo widze powod dla ktorego ktos mialby sie rzucac na ksiazki, szczegolnie jesli gra przynajmniej od 2013 i od wprowadzenia systemu badan nadal nie ma zadnych nowych, sensownych mozliwosci ich wydania.
"A necromancer is just a really, really late healer"
A ja bardzo się cieszę, że znowu coś nowego będzie. Marudy niepotrzebnie marudzą.
Nie napisalem nic o wszystkich specjalistach wyszkolonych, napisalem o sensownych mozliwosciach wydawania ksiazek.
Zabawne jest ze z czasem tych mozliwosci zamiast przybywac ubywa, bo albo sa podkopane zmianami w grze (jak np umozliwienie upgradowania budynkow ponad lvl 5 zmniejsza wartosc buffow ktore moga przyniesc grubi, albo zwiekszanie ilosci znajdywanych fragmentow map gdy praktycznie nic wartosciowego za nie nie mozna kupic) albo sa kompletnie wylaczone z gry (jak np zwiekszone ilosci surowcow z poszukiwan gdy na lvl 51+ mozesz te surowce w kontrolowany sposob zdobywac na wlasnej wyspie albo wszystkie skille zwiekszajace wydobycie zlota gdy z czasem traci ono kompletnie na znaczeniu).
"A necromancer is just a really, really late healer"
No nie wiem, ja mam sześciu geologów wymaksowanych i chyba ośmiu grubasów - grubasom rzeczywiście nie ma w co dawać, ale geologów by się przydało chociaż na ten marmur. Do tego przekwalifikować niektórych (np. grubasów od szukania fasol/gildmonet, bo obecnie są bez sensu kompletnie). Jest w co ładować księgi, a nawet złóż granitu jeszcze nie mam.
Osobiście mam w planach totalną rewolucję jeśli chodzi o umiejętności poszukiwaczy i geologów.
Co oznacza utratę 1/2 zainwestowanych ksiąg w 24 poszukiwaczy i 8 geologów.
Na pewno zacznę od Zaginionego Miasta
Zwłaszcza, że strzyka mi w kościach że BB coś planuje nowego z tymi księgami![]()