To widzę, że na Złotej Górze mamy lodówki za darmo. Niedawno po 180-200k monet chodziły teraz do 230k dobijają![]()
Tak
Nie (z ciekawości - co bierzesz ?)
To widzę, że na Złotej Górze mamy lodówki za darmo. Niedawno po 180-200k monet chodziły teraz do 230k dobijają![]()
CENOWA DEMOLKA
Najtaniej - tylko u Polka!
Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
co tu dyskutowac jak Dyskuter nie wie ile LODÓWKA zajmuje
1x1 to chyba agregat do niej zajmuje... jak sobie te 140 - 1x1 skoryguje na 140 - 2x2 to już jego plan nie będzie taki różowy bo za cene upa to kupie 4x wieza wiedżmy i dodam 400popa
Ale to ma niewielkie znaczenie czy 1X1 czy 2x2 (raczej porównuję to z miejscem na "standardowe" budynki produkcyjne). Chodzi mi wyłącznie o to, że jeśli mam polować na lodową lub wystawiać ofki ze świadomością że i tak wydam równowartość 800k monet, to wolę spokojnie sobie podnieść level mieszcząc się w tych samych kosztach. Nieważne czy to będzie w surowcach czy wyłącznie monetach, byle koszt 140 ludków się zgadzał. Miejsca też trochę zostanie.
Po co mi 100k luda więcej ? Każdy ma swoje potrzeby. Przecież nikt nie musi podnosić leveli lodowych, to indywidualna sprawa. Poza tym możliwość levelowania spowoduje ze na rynku pojawi się trochę lodówek i na pewno cena spadnie.
Grafika. Można zmieniać np. kolor bez zmiany grafiki. Będzie kolorowo
Oczywiście to 800k to cena z Nowej Ziemi, więc proszę nie porównywać z innymi serwerami. Do czegoś musiałem się odnieść.
Coś Ci się chyba popiętroliło :P
A sam pomysł podnoszenia oczywiście popieram, tak jak podnoszenie wspaniałych rezydek które zaproponowałem: http://forum.thesettlersonline.pl/th...ncji-za-fasole
nie ma szans na spadek cen, nawet jakby były upg
ceny lodówek i tak już są w kosmosie, cena musi się w końcu unormować, bo kogo na nie będzie stać?
ich ilość na rynku się nie zwiększy, ale za to te, które udało się zdobyć da się jakoś podrasować, jestem za
To tym bardziej jest argument za możliwością upowania. Nie jest istotne, czy komuś się to opłaca czy nie, czy zbankrutuje czy się obłowi.
Podstawowe pytanie - po co mam polować, skoro za tę sama kasę mogę dostać to samo bez zajmowania dodatkowego miejsca na wyspie ?
Skoro upowanie różnymi surowcami jest uciążliwe, to można zrobić prościej -800 000 monet za up i 140 luda. Ci, co mają duuużo lodówek będą mogli sprzedać na rynku i za tę kasę podnieśc te, które zostały na wyspie. A miejsca trochę się zwolni.
W momencie kiedy mamy 3 rodzaje wojska siłą rzeczy potrzebujemy więcej populacji. Skoro nie ma dobrej alternatywy dla lodowych up byłby wskazany.