Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Muli gra !

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez GbrL Zobacz posta
    przygladam sie od pewnego czasu Twoim postom i zasadniczo nic wartosciowego nie wnosisz do dyskusji. zacytowales mojego posta, ktorego wyedytowalem, bo zobaczylem, ze laskawie odpisal na poprzedniej stronie... jednak chyba nie na tym polega jego praca - sporo graczy nie zaglada na forum, wiec wypadaloby zamiescic jakas informacje na stronie glownej a nie dopiero po kilkudziesieciu postach wkurzonych graczy. w koncu za to mu placa, nie?
    Dowartościowałeś mnie stwierdzeniem, że przyglądasz się moim postom, warto wiedzieć że ktoś czyta to co się pisze. Rzeczywiście, w porównaniu do Twoich postów pełnych innowacyjnych pomysłów, cennych uwag i odpowiedzi na problemy innych graczy moje nie wnoszą nic nowego. Zwłaszcza że nie czytam wcześniejszych wypowiedzi zanim coś napiszę, z 4 postów robię kilkadziesiąt (widać mam problemy z matematyką), obrażam się na gracza który zwraca mi na to uwagę próbując jednocześnie zdyskredytować tego gracza.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak myślicie w ramach przeprosin jutro 100% do klejnotów?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Dowartościowałeś mnie stwierdzeniem, że przyglądasz się moim postom, warto wiedzieć że ktoś czyta to co się pisze. Rzeczywiście, w porównaniu do Twoich postów pełnych innowacyjnych pomysłów, cennych uwag i odpowiedzi na problemy innych graczy moje nie wnoszą nic nowego. Zwłaszcza że nie czytam wcześniejszych wypowiedzi zanim coś napiszę, z 4 postów robię kilkadziesiąt (widać mam problemy z matematyką), obrażam się na gracza który zwraca mi na to uwagę próbując jednocześnie zdyskredytować tego gracza.
    Zdaje sie, ze jestes najwiekszym spamerem tego forum, wiec chcac nie chcac zagladajac tutaj czytam Twoje wypowiedzi. Zreszta wlasnie idealnie wpisales sie w to co trafnie zdiagnozowalem w swoim poprzednim poscie - bijesz piane i nic wiecej. Nie odniosles sie do meritum mojej wypowiedzi tylko uczepiles sie wycieczki osobistej. Poza tym badzmy powazni - doskonale widziales, ze wyedytowalem posta a mimo wszystko musiales wyglosic swoje "madrosci".

TSO to tylko gra wiec proponuje wiecej dystansu, bo ani sie na Ciebie nie obrazilem, ani nie probuje Cie zdyskredytowac - szukales zaczepki to ja znalazles i tyle w temacie

A wracajac do glownego tematu, to o ile godzinke temu (przynajmniej u mnie) handel dzialal bez zarzutu, to teraz kompletnie zdycha...

Antyrządowiec
    No nic kochana społeczności , trza wyjść na ulice .....

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ... i prezesa na taczce wywieźć
    No niedawno była jakaś masakra, 6 minut czekałem aż dojdzie zaproszenie na CR, jeszcze nigdy takiego laga nie widziałem.
    Ale było warto, 3 śliczne dropy z CR warte nawet dłuższego czekania.
    Ostatnio edytowane przez dario_j ; 04.11.2014 o 16:14

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdaje sie, ze jestes najwiekszym spamerem tego forum, wiec chcac nie chcac zagladajac tutaj czytam Twoje wypowiedzi. Zreszta wlasnie idealnie wpisales sie w to co trafnie zdiagnozowalem w swoim poprzednim poscie - bijesz piane i nic wiecej. Nie odniosles sie do meritum mojej wypowiedzi tylko uczepiles sie wycieczki osobistej. Poza tym badzmy powazni - doskonale widziales, ze wyedytowalem posta a mimo wszystko musiales wyglosic swoje "madrosci".

TSO to tylko gra wiec proponuje wiecej dystansu, bo ani sie na Ciebie nie obrazilem, ani nie probuje Cie zdyskredytowac - szukales zaczepki to ja znalazles i tyle w temacie

A wracajac do glownego tematu, to o ile godzinke temu (przynajmniej u mnie) handel dzialal bez zarzutu, to teraz kompletnie zdycha...
    Widać masz kłopoty nie tylko z matematyką ale i ze zdrowym rozsądkiem. Gdybyś popatrzył na godzinę edycji swojego posta i godzinę powstania mojego wiedziałbyś, że stwierdzenie "doskonale widziales, ze wyedytowalem posta" jest z gruntu nieprawdziwe.
    Ale nie dla Ciebie.
    A zaczepki nie szukałem, po prostu żartobliwie zwróciłem Ci uwagę, że warto czytać wcześniejsze posty zanim się napisze swój.

Antyrządowiec
    No to trza szykować popcorn , zapowiada sie walka w kisielu ....

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Widać masz kłopoty nie tylko z matematyką ale i ze zdrowym rozsądkiem. Gdybyś popatrzył na godzinę edycji swojego posta i godzinę powstania mojego wiedziałbyś, że stwierdzenie "doskonale widziales, ze wyedytowalem posta" jest z gruntu nieprawdziwe.
    Ale nie dla Ciebie.
    A zaczepki nie szukałem, po prostu żartobliwie zwróciłem Ci uwagę, że warto czytać wcześniejsze posty zanim się napisze swój.
    Wybacz, blednie zalozylem, ze czytasz swoje posty po ich opublikowaniu. Nie przypuszczalem, ze zajmujesz sie tylko nabijaniem licznika

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wybacz, blednie zalozylem, ze czytasz swoje posty po ich opublikowaniu. Nie przypuszczalem, ze zajmujesz sie tylko nabijaniem licznika
    Wybaczam.
    Oba błędy w Twojej wypowiedzi.
    1. Czytam swoje wypowiedzi przed i po publikacji. Twoją raz przeczytałem i wystarczyło. Brrr
    2. Brakuje argumentów merytorycznych to wyciąga się że posty nabijam. Tylko po co? Żebyś mógł napisać, że spamerem jestem bo piszę średnio 1,4 posta dziennie?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No to jak juz sie zrobilo tak slodko to uczciwie trzeba Ci przyznac, ze sztuke odwracania kota ogonem masz opanowana calkiem niezle. Gdy ja pisalem merytorycznie to wyciagales z moich wypowiedzi tylko ozdobniki. Teraz zas, gdy wszedlem w Twoje cuchnace buty, to wytykasz mi brak "argumentow merytorycznych", no kabaret

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów