Wpadłem na pomysł by wprowadzić do gry pewną nowość. Polegałaby ona na tym, że każdy nowy gracz (powiedzmy od 1 do 10 poziomu) mógłby wybrać sobie mistrza, który by mu pomagał w grze, tłumaczył co i jak, wspierał surowcami premiami. Mistrzem mógłby zostać tylko gracz 50 poziomu i prowadziłby on swojego ucznia do powiedzmy 30 poziomu. Korzyści byłyby obustronne. Mistrz za doprowadzenie ucznia do wyznaczonego poziomu otrzymałby jakąś nagrodę (np klejnoty, surowce, bonusy, lub jakąś specjalną walutę za którą mógłby coś kupić- tu już liczę na wasze pomysły). Uczeń miałby pomoc w postaci dobrej rady, surowców itd. Myślę, że byłoby to dobre urozmaicenie dla starych graczy, którzy dawno siedzą na 50 poziomie. Zatrzymałoby to także nowych graczy, którzy dzięki pomocy i wsparciu bardziej przywiązali się do tej gry. Powiedzmy, że taki nowy gracz mający mistrza miałby stałą premię +25% doświadczenia aż do 30 poziomu, czyli momentu w którym rozstałby się ze swoim mistrzem, oraz jakąś nagrodę na zakończenie szkolenia. Żeby nasi twórcy także mieli z tego jakiś zysk, powiedzmy, że za klejnoty można byłoby kupić kilka slotów, by móc szkolić kilku uczniów jednocześnie. Dobrym pomysłem byłoby także wprowadzenie rankingu mistrzów, znajdowałaby się tam takie rzeczy jak: ilość uczniów którzy zakończyli szkolenie, ocena mistrza przez uczniów i komentarze uczniów.