będzie drogo. Widać chcą zadowolić tylko tych na 50 levelu których będzie stać na wszystko a nie tylko na to co najcenniejsze
będzie drogo. Widać chcą zadowolić tylko tych na 50 levelu których będzie stać na wszystko a nie tylko na to co najcenniejsze
żadnych rewelacji, jeszcze jak wprowadzą limity dla tych co kupowali w dwóch poprzednich eventach to nie będzie na co zbierać jaj
ps
jest jeszcze buff 12h, rzucając na władykę stopuje go na 12h
"Everybody lies"
Tak jak na święta są dodatkowe kolekcje które przerabia się na pisanki.
Z zapowiedzi wychodziło że będzie ciekawie ... okazało się że jest jak do tej pory - jeszcze ten motyw z ulepszonymi silosami ... niesmaczne to jest !!!
Ostatnio edytowane przez set2g ; 26.02.2014 o 19:56
tez mam uszkodzony obszar po zakupie gruubasow w sklepie pisanek generala grubasa i wogolenawet nie zdazylem wyslac na poszukiwania
![]()
i nie tylko ja, wiec bede jaja z eventem,![]()
BB nie myśli czy jak ale kupując 3 razy mały zestaw pisanek po 100 wydamy 885 klejnotów zamiast 895 kupując duży zestaw za 300 ? generał to z kolei szału nie ma będzie kolejny do transportu/ataku na 200 wersja ...
mi sie wydaje ze ten ginek bedzie dobry do pierwszych fal aby powalić psy(itp), które stoją za bossem, zadaje 450-500 80% czyli zawsze zmiecie 90 psów, nawet idąc z paroma rekrutami
To za wiele nim nie zwojujemy w przygodach bo będzie padała jako 1 fala![]()
Zrobilem pierwsza "pzrygode" - fajnie ze znalezione pisanki mozna dostac tylko dlaczego pojedyncze maile ?
9 pisanek - 9 maili - czyli dodac te pisanki do magazynu trzeba na kazda kliknac 3 razu - wskazac mail, odebrac pisanke z maila i pozniej przeniesc ja z gwiazdy do magazyny
jakby nie mozna bylo zrobic tak ze sie dostaje jednego maial po zakonczeniu przygody . . . . .
Oj, naklikamy sie tym razem![]()