Przestrzegam wszystkich graczy przed bezkrytycznym kupowaniem klejnotów, ponieważ nie są realizowane wszystkie zakupy. W bieżącym roku utopiłem już kasę chyba z 3 zamówień i na tym będzie koniec. Nie warto inwestować, oczywiście dotyczy to przede wszystkim większych zakupów. W Polsce praktycznie nie da się dochodzić roszczeń bez strat.
2 tygodnie wstecz kupiłem w tzw. promocji paczkę klejnotów i do tej pory ani klejnotów ani zwrotu kasy, support do tej pory wnikliwie analizuje moje zgłoszenie. Czyżby Ubisoft w taki właśnie sposób finansował swoje gry? Nigdy, absolutnie nigdy nic nie kupię od Ubisoft.
bardzo proszę o kontakt w tej sprawie z naszym Suportem. Formularz znajdziesz na stronie głównej The Settlers Online.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
czytanie ze zrozumieniem przekracza twoje podstawowe zdolności?
wyraźnie napisał, że suport ma go w 4 literach i od 2 tygodni go zwodzi
pomijając fakt, że kupowanie czegokolwiek za pieniądze w tak zbugowanej grze nie najlepiej świadczy o kupującym, to
opisane wyżej przypadki są zwykłym oszustwem.
Skontaktuj się z rzecznikiem praw konsumenta, który poradzi Ci co dalej możesz zrobić, by odzyskać skradzione Ci przez bb/ubisoft pieniądze
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.