Zobacz wyniki ankiety: Koszmar

Głosujących
3. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Wkurzać?

0 0%
  • Zrobić błogosławieństwo?

3 100.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Informacje

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Informacje

Od samego początku jak się w to bawię, a jestem jednym z najstarszych weteranów doprowadzają mnie do szewskiej pasji wyskakujące informacje o czymś co się zdarzyło pojawiające się z lewej strony u góry obok awatara. Skutecznie one zasłaniają pasek gdzie bardzo wygodnie podgląda się ilość i rodzaje wojska, ilość populacji. Czasem grywam intensywnie, a czasem nie. Jeśli intensywnie grywam, to ciągle z tego korzystam dla sprawnego ustawiania wojska w koszarach. Są takie momenty, że muszę nawet dwie, albo trzy minuty odczekać jak będę mógł to podglądnąć. Zaczynam przeglądać, a tu bam. Wyprodukowałeś coś. Bam! Sprzedałeś. Bam! geolog coś znalazł. To po prostu wpienia. Wiem, że można to wszystko gdzie indziej sprawdzić. Ale jak wejdę sobie w gienka, to mapa jest inaczej pozycjonowana i znów muszę przejeżdżać całą, aby dojść do miejsca, co miałem zabufować, czy ponieść kopalnie.

Mnie to mierzi. Po co robić podgląd jakiś statystyk, które są ciągle zasłonięte i tylko wzbudzają agresję gracza.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na monitorach hd nie ma takiego problemu
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zrobię w takim razie inną ankietę. Ile użytkowników ma monitory HD? Kolejną. Ilu użytkowników miało je w czasie powstawania gry? To jest olewajstwo BB. Od samego początku tak to działa. Brak wyobraźni. Dla settlersów niektórzy wymieniają komputery i monitory. Al ilu takich jest? To trzecia ankieta.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Temat znany i wielokrotnie poruszany, jak zauważył Misiorww nie występujący na monitorach HD.
    A wyjaśnienie dlaczego tego nie poprawiono jest banalnie proste.
    Programiści i cała reszta z BB pracuje na monitorach HD i im to nie przeszkadza

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

istnieje już wątek o oknie informacyjny i znajduje się tutaj. Zachęcam do kontynuowania dyskusji w nim. Wasze posty przekopiuję do niego, a temat jako zdublowany zamykam.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów