Mam pomysł,żeby dodać możliwosc innej koloni którą można będzie atakować i granic ,ale nie podbijać gracze mogliby atakować silniejszych o male. 5lvli i słabszych o 3.
Aktualnie piszę na telefonie ale zaktualizuję post.Liczę na wyrozumiałość.
Mam pomysł,żeby dodać możliwosc innej koloni którą można będzie atakować i granic ,ale nie podbijać gracze mogliby atakować silniejszych o male. 5lvli i słabszych o 3.
Aktualnie piszę na telefonie ale zaktualizuję post.Liczę na wyrozumiałość.
Poczekam aż zaktualizujesz posta bo nic nie rozumie
Witam!
Bardzo proszę o więcej informacji oraz o dodanie ankiety.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
tu pseudo pvp czyli kolonie nie jest obowiazkowe, wiec kazdy kto w to wchodzi czyni to na wlasne ryzyko, no i w dodatku atakujac czyjas kolonie samemu sie nie wybiera jakiego gracza sie atakuje
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
jak pvp to się tu nie przyjmie. ja kiedyś próbowałem wprowadzić wojny gildyjne i nic.
wojtek91 a co ty możesz wprowadzić
tyle samo co kazdy inny gracz czyli nic
99,(9)% tego co proponuja gracze trafia do kosza, zarówno sensowne propozycje jak i te oderwane od rzeczywistosci
Witam!
Bardzo proszę o więcej informacji oraz o dodanie ankiety.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
witam,
fajnie by było, gdyby przemieszczający się lub atakujący generał miał taki sam kolor znacznika jak jego kolor obozu, bo przy 3 czy 4 graczach przenoszenie czy atak to masakra, nie wiadomo co kto.
to powyższe to bardzo mocno popieram.
A co do PvP to już kiedyś pisałem, że można przerobić kooperacyjne na rywalizację o to kto pierwszy pokona wszystkie wrogie obozy i kliknie w wyznaczone miejsce, tak jak w grobowiec na Łupieżcach grobowców czy jakieś ruiny w Zaginionej czaszce. Po przybyciu na taką przygodę trzeba by potwierdzić gotowość i poczekać aż inni zrobią to samo ... 3 2 1 i do boju, kto pierwszy ten lepszy. Rozwiązanie o tyle dobre, że można robić ustawki kto i z kim, czyli to czego wszyscy chcą, a czego tu w ogóle nie ma.
Dzień dobry,
niestety nadal brak regulaminowo wymaganej ankiety. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.