Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Bardzo by mi się przydało takie coś

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Bardzo by mi się przydało takie coś

- przycisk wyładowujący całe wojsko z wszystkich generałów na raz, bardzo tego potrzebuję, ale to bardzo

- możliwość wytwarzania pakietu medycznego i premii x4 na coś tam
    - zakupu za mapy - może być bardzo drogo, ale jednak, jakiegoś prostego scenariusza, bo czasem jak są dwie przygody w gild, a człowiek poszedł w jakieś ambitniejsze plany, to fajnie by było móc wydać nadwyżki map
    - fajnie by było gdyby za mapy był pierwszy drwal, też cena może być odpowiednia
    - częstszej wymiany w kupcu za monety gildyjne, albo lepszej oferty

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

o rozładowaniu wszystkich generałów naraz, rozmawiamy tutaj, z kolei o możliwości wytworzenia premii x4 w tym wątku.
    Temat o scenariuszach za mapy przywróciłam i możesz podbić go w tym miejscu.

Rozmowa na temat modyfikacji Targowiska Gildii tez już była. Niestety bez ankiety, więc jej nie przywrócę, ale jeżeli masz ochotę, to zapraszam do rozpoczęcia wątku na ten właśnie temat.

Zanim to jednak nastąpi, zachęcam do zapoznania się z Regulaminem działu Pomysły i Sugestie.
    Można się tam dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy, np. że w jednym temacie może znajdować się tylko jeden pomysł, czy że do każdego powinna być dołączona bezterminowa ankieta.

W związku z tym, że ten temat nieco się z regulaminem rozminą, zamykam go i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod_Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów