Zobacz wyniki ankiety: Jestem na

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

6 30.00%
  • nie

12 60.00%
  • obojętnie

2 10.00%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Król Damien- Turniej na króla

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Król Damien- Turniej na króla

Siemka. Mam kolejny pomysł na umilenie gry, a mianowicie myślałem o tym, żeby zrobić np "śmierć króla Damiena" albo "emerytura króla Damiena" i zrobić turniej na następnego króla pomiędzy graczami ze wszystkich serwerów, i żeby wielu nie myślało" łe tam ja nie mam szans na to, z moim levelem?" to odbywało by się raz na jakiś czas np co trzy miesiące albo co pół roku.No, ale żeby też nie było za łatwo wymyślić zadania takie które by wymagały współpracy między graczami nawet Tymi z 60lv, ale oczywiście dopasowane dla tych z mniejszymi lv i z mniejsza populacja, żeby gracz z 42lv nie miał zadania ukończ np małego dzielnego krawca tracąc min 15 puszkarzy. Zwycięzca turnieju miałby dodatkowe premie i bonusy typu premium na miesiąc i nie tylko, albo coś w tym stylu. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez EX_Dante ; 07.02.2016 o 20:56

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A kto to wszystko będzie liczyć i sprawdzać?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Piotru70, system, zrobić turniej np na jeden tydzień gdzie codziennie bd nieograniczona liczba zadań po skończeniu jednej misji, żeby wlatywała druga i wygrałby ten który zrobi najwięcej swoich misji i pomoże innym

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Konkrety - co to miałyby być za zadania itp. Bo rzuciłeś tak ogólnym pomysłem, że nie wiadomo jak się do tego odnieść.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Rosadamascena typu wykonanie 3 przygód kooperacyjnych i wymiana surowców, albo zrobienie wspólnie przygody i coś do tego, albo wymiana podkreślam wymiana premii i sprzedaż surowców.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez wojak00 Zobacz posta
    Piotru70, system, zrobić turniej np na jeden tydzień gdzie codziennie bd nieograniczona liczba zadań po skończeniu jednej misji, żeby wlatywała druga i wygrałby ten który zrobi najwięcej swoich misji i pomoże innym
    A napiszesz im ten system?

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów