Zobacz wyniki ankiety: Jestem...

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA

3 9.38%
  • PRZECIW

26 81.25%
  • OBOJĘTNY/OBOJĘTNA

3 9.38%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Czarny Marszałek

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra

Czarny Marszałek

Proponuję Czarnemu Marszałkowi dodać możliwość walki na zwykłych przygodach - po prostu dodać mu dodatkowy przycisk do zmiany trybu walki.
    W dodatku w trybie zwykłej przygody powinien mieć więcej jednostek do obsługi (z 270 najlepiej) lub zamiast tego może zostać z tą liczbą 120 i podróżować do przygody w tym samym czasie co do kolonii.

konkur4
    A jakąż to ważną umiejętność w walce na czarny marszałek, że widzisz go jako gienka na przygodach?

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    to o czym piszesz, to nie czarny marszałek, tylko zupełnie inny generał, który ma wyglądać jak czarny marszałek. tak, czy siak, nie

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie ma co mieszać kolonii i przygód

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez konkur4 Zobacz posta
    A jakąż to ważną umiejętność w walce na czarny marszałek, że widzisz go jako gienka na przygodach?
    Gdyby podróżował tyle co na kolonie byłby dobrym gienkiem do dropów, w tej sytuacji nie widzę dla niego innego potencjalnego zastosowania.
    Ale ogólnie też uważam, że nie ma co mieszać przygód i kolonii. Jak technicy wezmą się za dłubanie to jeszcze więcej zepsują

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Dobrze, że sobie dałem ZA :P

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez broda102 Zobacz posta
    Dobrze, że sobie dałem ZA :P
    Naprawdę brakuje ci generałów? mamy 2 majorów, kilku miszczuff, kilku weteranów,garść słomów i tawerniaków, nad nimi lata jeden vampir i pan z kosą, przygrywa mu pień i MO, do tego kilku kwatermiszczuuf i marszałków jakieś 18 sztuk każdego rodzaju Panie będzie... to więcej niż w ujj

NIEstety ;p

edit: jest jeszcze doświadczony
    Censored by BB_Penelopa many times....
    Walcz z MOD jak Don Kichot

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Adamynas Zobacz posta
    Naprawdę brakuje ci generałów? mamy 2 majorów, kilku miszczuff, kilku weteranów,garść słomów i tawerniaków, nad nimi lata jeden vampir i pan z kosą, przygrywa mu pień i MO, do tego kilku kwatermiszczuuf i marszałków jakieś 18 sztuk każdego rodzaju Panie będzie... to więcej niż w ujj

NIEstety ;p

edit: jest jeszcze doświadczony
    Dokładnie to mi chodzi o to, żeby więcej osób zmotywować do robienia ekspedycji - a gdyby marszałek doskakiwał do przygody w te kilka sekund byłby idealną maszynką na dropik.

A co do ilości moich gienków to proponuję założyć konto na Złotej Górze, wysłać mi zapkę i policzyć :P

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie zmotywuje ludzi do działania bo jak już wyżej pisałem mamy ogrom generałów do wyboru i kolejny będzie tylko dodatkiem, ozdobą która zajmuje miejsce i nic poza tym no chyba, że będzie to Leonidas i 300 spartan

Ps mam już ban na czat więc nie skorzystam z propozycji założenia konta na innym serwerze bo to w końcu nielegalne jest ;p
    Censored by BB_Penelopa many times....
    Walcz z MOD jak Don Kichot

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Adamynas Zobacz posta
    To nie zmotywuje ludzi do działania bo jak już wyżej pisałem mamy ogrom generałów do wyboru i kolejny będzie tylko dodatkiem, ozdobą która zajmuje miejsce i nic poza tym no chyba, że będzie to Leonidas i 300 spartan

Ps mam już ban na czat więc nie skorzystam z propozycji założenia konta na innym serwerze bo to w końcu nielegalne jest ;p
    Hehe oki

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów