Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z muzyką

Sir_Witek

Problem z muzyką

Witam,

Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, witam wszystkich serdecznie Mam mały problem z muzyką - od wczoraj pomimo tego, że mam zaznaczoną muzykę na "włączona" w ogóle jej nie słychać. Resztę odgłosów otoczenia słychać bez problemu. Może ktoś z Was miał podobny problem - proszę o jakieś pomysły/sugestie na rozwiązanie tego problemu.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    O patrz. U mnie też muzyki nie słychać, a tylko świergot ptaszków. Ale ja i tak mam to wszystko wyłączone, by nic nie zakłócało mi radia internetowego.
    Spróbuj standardowo wyczyścić ciasteczka, zaloguj się ponownie.
    Możesz też znaleźć radio z muzyką jaką lubisz i jego słuchać podczas gry.
    Ostatnio edytowane przez dario_j ; 10.01.2015 o 13:49

Sir_Witek
    Wyczyściłem ciasteczka, nic nie dało. Może ktoś ma inny pomysł? Ja zastępczo słucham sobie muzyczki z Settlers 2

Edit: Zaktualizowałem wtyczkę Adobe Flash Player, ale nic nie działa nadal, wszystkie wtyczki mam obecnie aktualne, więc nie wiem... Może do Supportu trzeba napisać?
    Ostatnio edytowane przez Sir_Witek ; 11.01.2015 o 18:02

ex_Lete
    Witam,

w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni post 10.01.2015 r./

temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Lete

Uprawnienia umieszczania postów