Zobacz wyniki ankiety: Czy popierasz sugestię?

Głosujących
101. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

97 96.04%
  • NIE

0 0%
  • OBOJĘTNIE

4 3.96%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Informacja o czasie pozostałym do końca rozbudowy budynku

Początkujący Osadnik Awatar Lady_Rivien
    Serwer
    Nowy Świat

Informacja o czasie pozostałym do końca rozbudowy budynku

Bardzo by się przydało w interfejsie budynku dodać czas pozostały do końca rozbudowy. Szczególnie przydatne podczas rozbudowywania 7-dniowego na 5 poziom.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    100% - % wybudowania * 7dni (ewentualnie * 24h) = w przyblizeniu czas zakonczenia

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety.

Sam pomysl ok, szczegolnie jesli z jakiegos powodu zrobia sie rozjazdy pomiedzy godzina startu a godzina zakonczenia za 7 dni. Dobrze wiedziec kiedy dokladnie up sie zakonczy i stosownie zaplanowac produkcje/ buffowanie.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proszę dodać ankietę.

Początkujący Osadnik Awatar Lady_Rivien
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    100% - % wybudowania * 7dni (ewentualnie * 24h) = w przyblizeniu czas zakonczenia
    Dzięki, ale na przykład ja mam taką sytuację, że budynek stoi za Domem Władyki i procentów nie widzę. Ani przy zbliżeniu, ani przy oddaleniu. Są niewidoczne lub nieczytelne.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dobry pomysł sam wczoraj zapłaciłem sporo za brak tej informacji.
    Budowałem bajkowy zamek i skończyła się budowa w czasie gdy nie było mnie przy kompie efekt>>> 55 łodyg mi się zrobiło bez buffa czyli na samej premii x 2 >> 55x30 jestem 1650m w plecy... kosztowna niewiedza.

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    ile razy ilość procentów jest zasłonięta przez budynek lub drzewa

dobry pomysł

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dałem TAK - szczególnie z uwagi właśnie na te często zasłonięte %

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    no to jak ktos płacze że nie chce produkcji bez buffa, to w czasie ulepszania zatrzymajcie budynek. wtedy po wybudowaniu bedzie stop i problem z głowy że pracuje bez buffa.
    a w bajecznym zamku.. to jak CI tak bardzo zależy bo Cię boli że się zrobiło coś z niczego, to zapisuj sobie czas startu.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Hor4cy Zobacz posta
    a w bajecznym zamku.. to jak CI tak bardzo zależy bo Cię boli że się zrobiło coś z niczego, to zapisuj sobie czas startu.
    Może powinniśmy sobie też zapisywać na karteczkach ile nam się wojska robi, ile nam się towarów produkuje, i jeszcze parę innych rzeczy w grze może też powinniśmy sobie zapisywać. Zapomniałeś już te czasy, gdy nigdzie nie było informacji o tym, jak długo będzie trwała premia rzucona na budynek? To zresztą była jeden z pomysłów, który wyszedł od graczy i został wprowadzony w grze.

Jak dla mnie procenty w ogóle mogą zniknąć. Mamy ikonkę informującą o tym, że budynek jest w rozbudowie, więc spokojnie zamiast procentów może być ilość czasu wyświetlana po kliknięciu na budynek.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów