Bardzo by się przydało w interfejsie budynku dodać czas pozostały do końca rozbudowy. Szczególnie przydatne podczas rozbudowywania 7-dniowego na 5 poziom.
TAK
NIE
OBOJĘTNIE
Bardzo by się przydało w interfejsie budynku dodać czas pozostały do końca rozbudowy. Szczególnie przydatne podczas rozbudowywania 7-dniowego na 5 poziom.
100% - % wybudowania * 7dni (ewentualnie * 24h) = w przyblizeniu czas zakonczenia![]()
Brak ankiety.
Sam pomysl ok, szczegolnie jesli z jakiegos powodu zrobia sie rozjazdy pomiedzy godzina startu a godzina zakonczenia za 7 dni. Dobrze wiedziec kiedy dokladnie up sie zakonczy i stosownie zaplanowac produkcje/ buffowanie.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Proszę dodać ankietę.
Dobry pomysł sam wczoraj zapłaciłem sporo za brak tej informacji.
Budowałem bajkowy zamek i skończyła się budowa w czasie gdy nie było mnie przy kompie efekt>>> 55 łodyg mi się zrobiło bez buffa czyli na samej premii x 2 >> 55x30 jestem 1650m w plecy... kosztowna niewiedza.
Dałem TAK - szczególnie z uwagi właśnie na te często zasłonięte %
no to jak ktos płacze że nie chce produkcji bez buffa, to w czasie ulepszania zatrzymajcie budynek. wtedy po wybudowaniu bedzie stop i problem z głowy że pracuje bez buffa.
a w bajecznym zamku.. to jak CI tak bardzo zależy bo Cię boli że się zrobiło coś z niczego, to zapisuj sobie czas startu.
Może powinniśmy sobie też zapisywać na karteczkach ile nam się wojska robi, ile nam się towarów produkuje, i jeszcze parę innych rzeczy w grze może też powinniśmy sobie zapisywać. Zapomniałeś już te czasy, gdy nigdzie nie było informacji o tym, jak długo będzie trwała premia rzucona na budynek? To zresztą była jeden z pomysłów, który wyszedł od graczy i został wprowadzony w grze.
Jak dla mnie procenty w ogóle mogą zniknąć. Mamy ikonkę informującą o tym, że budynek jest w rozbudowie, więc spokojnie zamiast procentów może być ilość czasu wyświetlana po kliknięciu na budynek.