Ostatnie poczynania BB zmusiły mnie do rozpoczęcia tego wątku. Ogólnie chciałbym zacząć od ostatnich bugów... Była konserwa która wprowadziła nowy system walki, PvP, nowe dropy i nowe bugi. Bugi mimo konserw, które miały naprawić błędy w grze dalej występują... Wprowadzono system PvP, który nwm co miał wnieść... Nmw co w tym atrakcyjnego- tracić wojo i czas i nie mieć z tego zysku. Dano przyspieszenie piecy, mieczników, łuczników i stajni... Miało to pomóc graczom w nabyciu broni która jak wiadomo już nie dropi z przygód... Pomogło ale w traceniu surowców ponieważ no tak jakby na minusie była produkcja- drewna iglastego, drewna liściastego, rudy żelaza, miedzi i przede wszystkim węgla... Owszem dzięki premiom można było wyjść na jakiś tam mały plus ale wiązało się to z kosztami... BB wprowadziło system PvP o który tak błagało większość graczy... Część z tych graczy nic z tego nie ma bo otrzymała bana za magazyny... Wg. mnie najpierw powinny zostać wprowadzone dodatkowe wyspy które były testowane ale o których teraz ucichło ( podobnie jak o wyburzaniu skał, które miało również pomóc graczom z zapełnioną budynkami wyspą), a ostatnio BB ogłosiło kolejne zmiany... Wprowadzenie mechanizmu, który pomoże w produkcji 5000 jednostek bez ogromnej ilości klikania... Tylko co mi po tym że będę mógł wyprodukować 5000 rekrutów skoro stracę elitarnych lub puszki z powodu bugów? BB powinno ograniczyć te masowe informacje o nowościach skoro nawet nie potrafią wprowadzić czegoś bez bugów... nie naprawili narazie bugów a już informują o kolejnych zmianach... Ciężko się z nimi skontaktować przez support... Milczą- nic nie piszą o jakiejś naprawie tych bugów, ucichły jakiekolwiek informacje o dodatkowych wyspach a BB usiłuje robić z graczy głupków i zapchać im usta nowymi rzekomymi zmianami... Bardzo lubię tę grę ale są pewne granice ludzkiej cierpliwości... Wiem że powstało już na ten temat wiele wątków ale odczułem potrzebę wypowiedzenia się na ten temat w osobnym wątku... Gracze stracili część surowców i to przed samym eventem... Owszem są te OGROMNE ilości mieczy tylko co mi po nich skoro nawet kilka prezentów nie będzie dropić z jakiejkolwiek przygody? Osąd zostawiam wam... Jeśli coś przeoczyłem proszę poruszyć ten temat w komentarzach.