Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nowe osiagniecia, stare bledy

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Nowe osiagniecia, stare bledy

Szczerze? Tak sobie kiedys przeczytalem moje posty na tym forum i wyszlo mi, ze z 80% z nich to krytyka BB. Chcialem byc raz mily, ale sie po prostu nie da... Wymysliliscie piekne osiagniecia zwiazane z PVP (juz nawet pal licho, ze niektore sa totalnie kabaretowe), wiec z braku laku postanowilem przy okazji podbojow (czego sie nie robi z nudy) zaliczyc czesc z nich. Podbiwszy wiec kolonie granitowa i tytanowa z radoscia zgarnialem cenne lupy, ktore wynagrodzily mi koszty ekspedycji (ha ha ha). Niestety okazalo sie, ze w przeciwienstwie do zlota czy belek egzo moje liczniki nie uwzgledniaja tytanu i granitu...

Drogi Teromorcie, czytajacy to forum ukradkiem, wez tam zrob awanture w tej sprawie

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Niektóre kolonie są w rzeczywistości inne niż podbijasz. Co do tytanu, na testowym i w planach BB wpierw były gotowe sztabki tytanu, co nie wiedzieć czemu im się odwidziało i zmienili to na rudę, gdzie osiągnięcia postanowili olać i zostały stare sztabki. Tak samo mam aktywnych 6 koloni, które nie zaskakują jako osiągnięcie.
    Jakbyś pisał do supportu to podaj również swój wiek, co by Ci nie przydzielili fachowca dla przedszkolaków ;/

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Lord_Crain Zobacz posta
    Niektóre kolonie są w rzeczywistości inne niż podbijasz.
    Cos chyba jest na rzeczy. Mam obecnie 6 kolonii: 2x tytan, 2x zloto, egzo i granit a wyglada w podsumowaniu tak jakbym mial 3x granit, tytan, zloto i egzo.

btw - a mi zadanie z 6 aktywnymi koloniami zaliczylo, wiec albo mialem szczescie albo cos zadzialali w tym temacie
    Ostatnio edytowane przez GbrL ; 10.12.2014 o 16:28 Powód: btw

Serwer
    Złota Góra
    Po restarcie skryptów o 3 rano powinno się unormować

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wypadaloby tez poprawic obrazki z koloniami - czlowiek sie wykosztuje by zdobyc granit (do osiagniec np) a tu zonk - kolonia daje bale egzo...

Serwer
    Złota Góra
    Przy odbiorze surowców u mnie jej ok, mimo że granit mi pokazuje jako egzo

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Raporty tez sa bezcenne

Osadnik Awatar lordJan
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Towarzysze niedoli, po kija mamy się męczyć pisząc tu, na nic to, Termokot czy Termostat [- pal licho jego nicka ] albo jest tchórzem albo nas olewa, ot i cała prawda

Uprawnienia umieszczania postów