Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Przygody i generałowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Przygody i generałowie

Generałowie poruszają się inaczej niż jest pokazane to w animacji. Np na byku puściłem testowo generała z 1 rekrutem miał do obozu jeszcze z 4 chorągiewki a nagle wiadomość że generał atakuje. Kolega na czarnych miał podobne problemy z poruszaniem generałów na wieże. Teraz na kolejnym byku to przy bloku g1 ( od góry ) był taki cyrk że już nawet nie wiem który generał gdzie zmienił cel a najśmieszniejsze jest to że pogodzony z porażką już byłem a nagle wszystko wróciło do normy i blok się udał całkowicie przekłamane było to co widziałem na ekranie podczas gdy wszystko było ok w grze.

Po południu natomiast na krawcach jak wymienialiśmy looty to generałowie by loota zaliczyć atakowali po kilka ( kilkanaście ) razy bez skutecznie ten sam cel nim im się udało.
    Po czym gdy wchodziłem na przygodę moją spakować wojsko gdy było wszystko wykonane bo kolega strzałami zdjął ostatnią fortece sama się przygoda zakończyła nie wiem dokładnie jak ale inni mówią że nie kliknęli zakończ a mam podstawy by im wierzyć.

Jak zawsze miało być pięknie a jest do kitu takich scen z generałami to jeszcze nie widziałem testowałem to z kolegą z gildii i cuda po prostu się dzieją

Edit : Zauważyłem że takie cuda głównie się dzieją po wyjściu z przygody i ponownym na nią powrocie praktycznie gwarantowane złe wyświetlanie ruchu generałów jak jestem na przygodzie od początku do końca to jeszcze nie jest dramatycznie i jakoś to działa.

Edit2 : Robig7-> Też mi generał wrócił na wyspę jak dałem by poszedł do innej przygody i tez myślałem że się pomyliłem dzięki za potwierdzenie.
    Ostatnio edytowane przez Nikt44 ; 28.11.2014 o 23:29 Powód: Nowe spostrzeżenia

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Głównie to przez zamulone serwery po konserwie, animacja i to co widzimy nie jest adekwatne do tego co jest wykonywane po stronie serwera, może kiedyś to fixną.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mósk niech sobie fiksnom

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo. Dzisiaj w G1 cały blok się rozpadł. Major wyprzedził(!) generała atakującego obóz z bloku. Kolejnie animacja się uaktualniła i się okazało, że major wyprzedził wszystkich i zaatakował obozy z bloku jako pierwszy... Także dzięki BB za "poprawienie" gry.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    jeszcze jeden kamyczek...
    nie da się przenieść generała z wojskiem z jednej przygody do drugiej aktywnej przygody
    niby jest opcja niby się spakował tak jak zawsze... a mimo to wraca na wyspę macierzystą myślałem że się pomyliłem i kliknąłem na przygodzie z opcja odeślij wojsko więc powtórzyłem manewr ale tym razem się dobrze przyglądnąłem dałem wyślij armie z jednej przygody na druga i sytuacja się powtórzyła generał wraca na wyspe główną :/

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Robilem WIR. Puszczam blok i za chcwile mam ze MSW wyprzedzil zwyklego gienka i atakuje oboz blokowany. Wyszedlem i wszedlem do przygody i o dziwo dalej msw atakuje oboz blokowany ale tez drugi msw (ktorego nie puszczalem do ataku ) atakuje oboz przywodcy. Potem gienki wracaly przez 10 minut mimo ze juz dawno byli w obozach spowrotem.
    Potem przenosze generala, ktory wychodzi z obozu i idzie ale juz po chwili sie okazuje ze nigdzie nie wyszedl i stoi tam gdzie stal.
    Wiesza sie wszystko, jakas tragedia. Juz o dropach nie wspominam.

Uprawnienia umieszczania postów