Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brak dodatkowych dyń po ustawieniu cmentarza dyń na starym wyjałowionym.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Brak dodatkowych dyń po ustawieniu cmentarza dyń na starym wyjałowionym.

Zgodnie z opisem wyjałowionego cmentarza dyń po postawieniu na nim nowego powinien posiadać on więcej dyń. Przez cały rok trzymałem stare pola żeby mieć bonusa ale niestety po wzniesieniu nowych cmentarze posiadają standardową ilość dyń
    Albo błąd w grze albo błąd w opisie. Tak czy inaczej rzecz do korekty, aby innych nie wprowadzać w błąd.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    A gdzie Ty taką informację wyczytałeś?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Moim zdaniem błąd w czytaniu ze zrozumieniem. Jak na wyjałowionym cmentarzu (czy tam smętarzu) postawimy nowy to oczywiste jest że będzie na nim więcej dyń niż na tym wyjałowionym. No i oczywiste jest że jak komuś skończyło się pole dyniowe, to żeby mieć więcej dyń z pola, trzeba postawić nowe. Zwykła nadinterpretacja faktów połączona z pobożnymi życzeniami.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    A ja się nie zgodzę ze Zwolkiem. Faktycznie było tak napisane na starych cmentarzach dyń, ale ten napis był dwuznaczny... Więc Polak rozumie go po swojemu a BB po innemu i cóż...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    A gdzie Ty taką informację wyczytałeś?
    Wyczytałem to info z miejsca w załączniku. Faktycznie można to interpretować dwuznacznie. No cóż wynika z tego, że moje nadzieje były płonne
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: dynie.jpg, 
wyświetleń: 545, 
rozmiar: 78.9 KB, 
ID: 2177.  

Osadnik Awatar Suneater
    Serwer
    Kolonia
    Podobne info masz na wyjałowionym polu pszenicy, a nie przybywa wiecej jak stawiasz nowe.

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ale wyobrazić sobie biedaczynę, jak te wyjałowione pola przez cały rok pielęgnował - bezcenne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Fakt pszenica ma tak samo. Moje niedopatrzenie. No cóż, szkoda. To by było wszystko w temacie.

Uprawnienia umieszczania postów