Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Odświeżenie strony, a produkcja w magazynie prowiantu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Odświeżenie strony, a produkcja w magazynie prowiantu

Każde odświeżenie strony powoduje w magazynie prowiantu rozpoczęcie produkcji np. koszyków od nowa. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A po co odświeżać? A może rozpoczyna kolejne bo obecne w magiczny sposób zakończyło robić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Po co odświeżać? Po nic. Nie ma znaczenia czy odświeżę czy się zaloguję. A taką miałem dzisiaj potrzebę bo wyłączałem komputer. Ma zrobić 1 x 25 koszyków a po nim osadników więc wiem, że zaczyna wciąż te koszyki od początku. Po zalogowaniu sprawdzam zaczyna od zera. CZEKAM Aż zrobi ze dwa koszyki, odświeżam bo wiem że już dawno powinien robić kolejne i po odświeżeniu znów zaczyna te same koszyki od zera.

W efekcie nie mam na czas osadników do produkcji wojska. Co ciekawe premia na magazynie prowiantu odlicza od początku, natomiast premia i produkcja na koszarach płynie normalnie.
    Ostatnio edytowane przez radziolecki ; 10.04.2014 o 17:09

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Taki sam bug jest w koszarach, cóż pisz do supportu.
    W koszarach miałam tak 2x, raz zniknęło po całej nocy, drugim razem po 2 godzinach. Inni piszą do supportu.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Uprawnienia umieszczania postów