Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Brak elementów kolekcji zebranych na mapie przygody.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Brak elementów kolekcji zebranych na mapie przygody.

Niestety już drugi raz mi się przytrafiła taka niemiła niespodzianka.
    Pierwszym razem zebrałem rudę adamantu (jeden element) w przygodzie "Na końskim grzbiecie". Oczywiście pojawiła się koperta, zadanie ze zbieraniem zaliczone ale po powrocie na główną wyspę skrzynka odbiorcza pusta. Nic nie dało przelogowanie.
    Dzisiaj zebrałem 2 rudy adamantu w "Czarnych rycerzach", zadanie zaliczone, koperta się pojawia a po powrocie na wyspę pusta skrzynka odbiorcza.
    Wcześniej nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło, więc widocznie jest to związane z ostatnią, eventową konserwacją.
    Czy ktoś miał podobne problemy?

EDIT 1:
    Gracze którzy byli ze mną na przygodzie także nie dostali adamantu. Wyświetliła im się informacja o zaliczeniu zbierania, pojawiła się koperta a w skrzynce pustka.
    EDIT 2:
    Dostaliśmy rudę w jednej paczce po zakończeniu przygody. Jeżeli jest to celowa zmiana to szkoda, że nigdzie nie ma o tym informacji.

Temat do zamknięcia.
    Ostatnio edytowane przez MateuszPanek ; 03.04.2014 o 08:05

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Informacja o zmianach została zamieszczana podczas wcześniejszej konserwacji, niestety nie została ona wówczas wprowadzona lub została chwilowo wycofana podczas dodatkowej konserwacji.

Pozdrawiam i zamykam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów