przeczesany milimetr po milimetrze, brak jednego elementu kolekcjonerskiego niezbednego do wykonania zadania w przygodzie Sabotaż a co za tym idzie całego ciagu zadań.... zmarnowane 3 godziny a wg mnie to kolejny bug... brak słów... i co dalej?
przeczesany milimetr po milimetrze, brak jednego elementu kolekcjonerskiego niezbednego do wykonania zadania w przygodzie Sabotaż a co za tym idzie całego ciagu zadań.... zmarnowane 3 godziny a wg mnie to kolejny bug... brak słów... i co dalej?
na bank trafiła ci się niewidzialna, patrz kilka wątków niżej![]()
wg mnie to nie to bo przeczesałem całą mapę dokładnie i nic.... a choćby nawet to takie zadania gdzie mam szukać jednego piksela to ja mam w du..ie, przecież to czysty idiotyzm, kończę z tymi durnotami, szkoda czasu na takie badziewie
Musi być. Też się naszukałem i w końcu znalazłem.
Szukałeś za drzewami, wszystkimi? U mnie za każdym razem coś ląduje w krzakach i jest całkowicie zasłonięte, trzeba szukać powoli i dokładnie.
Mnie też znalezienie wszystkich zajęło troszkę czasu ale się udało .
miałem podobnie dzisiaj na wyspie głównej, miałem 8/9, przeczesałem wyspę trzykrotnie porządnie i nic, pozostawiłem ekran na s2 przy kopalniach miedzi, lvle podnosiłem i odszedłem od kompa, po jakimś czasie przychodzę i patrzę, pojawiło się przy kopalni koszyk białych jajek i mamogólnie masakra, szukasz i szukasz, a i tak tego nie ma, potem pojawi się, a ciebie albo nie ma albo już poddałeś się...
może niewidzialna za jakimś kamieniem albo krzakiem :P widzę, że nie tylko ja mam problem z niewidzialnymi pisankami![]()
Ostatnio edytowane przez QueenPen ; 02.04.2014 o 22:23