Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za dodaniem bonusa?

Głosujących
21. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

14 66.67%
  • NIE

7 33.33%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Konta premiumn

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia

Konta premiumn

Proponuje aby do kont premium dodać 25% bonusu, przy wrzucaniu premek przez znajomego.
    Czyli oprócz tego że jest 10% jak komuś wrzucamy premie, to wydaje mi się że osoba która ma premium tez powinna mieć jakiś przywilej z tego.
    33% bonusu do wrzutki da nam np przy koszach irmy 12h, jeśli znajomy wrzuci bez premium. Z premium dojdzie jeszcze te 10%.

Wydaje mi się, że to uczciwe w stosunku do osób, które zakupiły premium, jakiś plus z tego dla nich.
    Dodam iż nie mam konta premium (dla hejterów ta informacja).

Nie dodaje opcji obojętne, albo jesteś za albo przeciw, ostatecznie nie glosuj.
    Ostatnio edytowane przez SirBendzi ; 27.03.2014 o 17:45

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To raczej powinno być po prostu zmienione że te 10% jest przy koszach wrzucanych osobie która ma premium a nie że osoba z premium dodaje to komuś i by nie było problemu. "Kupujesz - zyskujesz". Obecnie jest "Kupujesz - oddajesz"

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    janosikowe

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    dokłądnie te 10% powinna mieć osoba, która posiada premium i sama sobie korze wrzuca

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Uprawnienia umieszczania postów