Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: FLASH PLAYER i seria gwiazdek KMWTW

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

FLASH PLAYER i seria gwiazdek KMWTW

witam ogarnie ktos temat mianowicie jak sobie z tym shitem poradzic?
    mam maca MAC OS X Ver 10.4.11 zainstalowany flash a gra wyswietla omunikat ze nie ma zadnej PARANOJA
    co do sciagniecia najnowszej wer flasha nie ma takiej opcji pod tego kompa lub jej nie znam
    pomoze ktos ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Posiadam tez MacBooka oraz IMaca upgrade do OS X jest podstawa mimo ze posiada kilka bugow z ktorych wiekszosc naprawili podczas ostatniego updata. Wracaja do wtyczki Flash, ostatnia aktualizacja miala bardzo duze znaczenie dla gry, nie bede tutaj pisal o szczegolach ale bez najnowszej wersji wtyczki gra ci nie pojdzie. Jest to spowodowane zmienna funkcjonalnoscia i wykorzystywaniem zoptymalizowanych funkcji ktore sa wykorzystywane w tej grze. Wydaje mi sie ze takze rendering jest wykorzystywany ktory byl glownie zmieniany we Flashu. Mam nadzieje ze odpowiedzialem w miare dobrze na twoje pytanie. Nie wiem jaki masz sprzet ale to nie powinno byc brane pod uwage. Sprobuj usunac Flasha z maca (aktualnie ccleaner nie dziala pod OS X) wiec uzyj jakiegos innego programu ktory dziala poprawnie. Mi dziala ta wtyczka lepiej niz na windowsie wiec wydaje mi sie ze cos zle skonfigurowales lub bash zostal zle zorganizowany w twoim envirnmencie. Nie jestem w stanie ci powiedziec wiecej bo nie wiem czy uzywam swojego 'maca' bo jest fajny i drogi czy dlatego ze programujesz i potrzebujesz terminalu ubuntu (tak jak ja).

Uprawnienia umieszczania postów