Czy produkowanie w domu władyki nie mogłoby być ustawiane podobnie jak w koszarach czy w magazynie prowiantu na sztuki, a nie pojedynczo?
Czy produkowanie w domu władyki nie mogłoby być ustawiane podobnie jak w koszarach czy w magazynie prowiantu na sztuki, a nie pojedynczo?
dodaj ankietę, bo zamkną
Jestem na nie, premie w władyce nie robią się długo, poza tym nie wiadomo jakie błędy w trakcie takiej aktualizacji wypłynęłyby na wierzch
Tak wiem, że nie robią się długo, ale nie zawsze masz czas żeby je odbierać i produkować następną. Chcąc wyprodukować doładowanie pola musisz co 5 minut odbierać i klikać produkcję, a nie łatwiej byłoby kliknąć produkcję od razu np 10, 20 szt
paka 25 i styknie, nie zawsze jest się w grze, a trzeba stworzyć przykładowo 3 skunsy to siedzieć ma się by się zrobiły bezsens niech robi się jeden po drugim
Jestem za, ale zaraz ci z BB i Moderatorzy powiedzą "chcesz szybciej mieć produkcję - kliknij w niebieski przyśpieszacz"
Ja cały czas uważam że ekipa z BB nie gra w TSO. Pewnie częściej odwiedzają witrynę swego banku. Czy oni naprawdę myślą że ktoś klika w przyśpieszanie produkcji/treningu/szkolenia za klejnoty...??? Wydaje mi się że tak. Stad tak wielka niechęć do np. zwiększenia limitu w koszarach (chyba że w planach są ulepszone koszary za 20k niebieskich - co zresztą na jedno wychodzi...).
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 30.01.2014 o 03:07
jestem za!
Ostatnio edytowane przez TomIII ; 04.02.2014 o 19:10
Ciekawe kto w tym przypadku dał na nie hehe![]()