Witam,
w sektorze 1 jest jedno złoże marmuru, które pojawia się w dwóch miejscach. Nie lubię tego.
Proponuję zrobić tak, by zamiast jednego złoża pełzającego były dwa normalne.
Tak samo można by zrobić ze złożami rudy żelaza w sektorze 5.
Witam,
w sektorze 1 jest jedno złoże marmuru, które pojawia się w dwóch miejscach. Nie lubię tego.
Proponuję zrobić tak, by zamiast jednego złoża pełzającego były dwa normalne.
Tak samo można by zrobić ze złożami rudy żelaza w sektorze 5.
Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...
czy kamienia tez w s5 ale tak juz jest i nikt tego nie zmieni...i wez pod uwage jeszcze umiejetnosc geologa szczesliwy kilof..to musi tak byc
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Możesz wyszkolić sobie geologa i będzie Ci odnajdywał dodatkowe złoże marmuru lub żelaza![]()
mam takie pytanie, może i w sumie głupie, ale ja się nie doczytałem, otóż, Szczęśliwy kilof - czy tylko mogę znaleźć dodatkowe złoże kiedy wyślę geologa a będzie jakieś wyeksploatowane złoże żelaza/marmuru, czy też mogę go puszczać jak są wszystkie znalezione, a on może znajdzie to dodatkowe?
dodatkowych nie znajdzie :P
To chyba było z góry założone ze tak będzie kiedy projektowano ta wyspę. A ankiety odnośnie modernizacji geologów i tubylców były pewnie zbędne iż taki pomysł był w planach od samego początku.
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 29.12.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos